PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

02
abril
2014

L’Ajuntament de Sabadell cedeix un local entitat Joventut de la Faràndula

La sessió plenària ha aprovat l’inici del procediment per poder cedir un local, situat al carrer d’Alfons XIII, núm. 47, a l’entitat Joventut de la Faràndula

La sessió plenària ha aprovat l’inici del procediment per poder cedir un local, situat al carrer d’Alfons XIII, núm. 47, a l’entitat Joventut de la Faràndula, durant un termini de vint-i-cinc anys, per a destinar-lo a la seva seu social. El punt s’ha aprovat al Ple per majoria amb els vots a favor de PSC, CiU, PP, ES, ICV i EUiA. Es va abstenir el regidor no adscrit, Antonio Vega.

La Joventut de la Faràndula és una entitat que forma part del teixit cultural de la ciutat des del 1947, any de la seva fundació, i actualment està ocupant unes sales a la segona planta de l’edifici del teatre de La Faràndula, amb accés des del carrer de Les Tres Creus. Aquesta entitat compta amb gairebé 200 membres actius de diverses edats, els quals s’ocupen, desinteressadament, de totes les tasques pròpies de l’activitat teatral: Direcció, interpretació, formació, cant, dansa, escenografia, vestuari, il·luminació, so, etc. a més de responsabilitats de govern de l’entitat, gestió, administració i secretaria.

El Servei de Cultura de l’Ajuntament de Sabadell considera important poder recuperar, pel funcionament del propi teatre i de les produccions que s’acullen, els espais que actualment ocupa l’entitat per ampliar la zona de camerinos per poder oferir, a les companyies i entitats que venen a actuar al teatre, un espai adient per canviar-se i esperar-se abans d’actuar, proposant a l’entitat Joventut de la Faràndula la possibilitat de canviar de local a un altre municipal. L’edifici del teatre de La Faràndula va ser construït l’any 1956 en els terrenys de l'antiga Horta Duran i projectat pels arquitectes Guillem Arís i Josep Vila Juanico.

Amb aquest expedient es tractarà de formalitzar la cessió d’un local en l’edifici esmentat, de planta baixa i planta soterrani, com a seu de l’entitat i local social.