PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

17
Novembre
2016

L'Ajuntament de Sabadell i la Comissió Europea organitzen conjuntament un debat sobre el futur de la UE

El proper dilluns 21 d'octubre al diàleg "Quina Europa vols?"

L'alcalde de Sabadell, Juli Fernàndez; i el director de la Representació de la Comissió Europea a Barcelona, Ferran Tarradellas participaran el proper dilluns 21 d'octubre al diàleg ‘Quina Europa vols?’ que abordarà els reptes de futur de la Unió Europea amb la ciutadania.

Aquest acte forma part d'un cicle de trobades municipals que ha impulsat la Comissió Europea amb l’objectiu d’escoltar l'opinió de la ciutadania sobre els principals reptes que encara la UE i explicar quines són les prioritats que ha fixat la Comissió Europea per als propers anys en alguns temes com el  creixement i l'ocupació, el canvi climàtic, la política migratòria, el mercat únic digital o l'acció exterior.

Aquest debat es podrà seguir a les xarxes socials, amb l'etiqueta #pensemEuropa, de manera que les persones que ho desitgin podran compartir les seves opinions abans, durant i després del debat.

L’acte Quina Europa vols? tindrà lloc dilluns 21 de novembre a les 7 de la tarda a l’Ajuntament de Sabadell, Pl. de Sant Roc 1.

Informació