PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

  Ajuntament de Sabadell

 • Sabadell celebra l'espectacle inaugural de la Capital de la Cultura Catalana 2024

 • Acte d'homenatge a l'atleta sabadellenca Carme Valero

 • Dispositiu Policia Municipal, Mossos d'Esquadra i Policia Nacional

 • Noves millores als ferms i calçades per posar la ciutat al dia

 • Millora d'entorns escolars a Arraona i Gràcia

 • Entorn escolar Joaquim Blume

 • Centre de Serveis Socials Sud

 • Projecte per ampliar l’ús d’aigua regenerada i freàtica a Sabadell

 • Sabadell fa servir aigua regenerada per netejar carrers i regar

 • Nous elements per reduir la velocitat del trànsit a la ciutat

 • Noves actuacions per pacificar i eliminar barreres arquitectòniques a l'entorn de l'escola Xaloc

 • L’Ajuntament de Sabadell i TUS comencen les proves amb un autobús d’hidrogen, zero emissions

 • El programa d’inserció laboral a la zona del Ripoll i al Districte 6 fomenta la inserció laboral

 • La millora de ferms i voreres continua a diversos carrers de la ciutat

 • L'Ajuntament i TUS han dut a terme millores en el servei de transport públic urbà de la ciutat

 • Visita d'obres a l'ampliació del centre cívic Sant Oleguer

 • Acte institucional d'obertura de Capital de la Cultura Catalana 2024

 • Millores en la tramitació de llicències d'obres

 • Dades TUS 2023 Transports Urbans de Sabadell

 • Visita a les obres del Pavelló Oest

  27
  Gener
  2023

  L’Ajuntament estrena noves activitats de Formació Professional Ocupacional Dual per a joves en atur

  L’Ajuntament estrena noves activitats de Formació Professional Ocupacional Dual per a joves en atur

  L’Ajuntament de Sabadell proposa una nova modalitat formativa al Centre de Formació Cal Molins aquest 2023 per a joves en atur. En concret, estrena dos activitats de Formació Professional Ocupacional Dual per preparar persones entre 16 i 29 anys en el sector de la restauració i comerç. La formació en alternança i dual combina l'aprenentatge en una empresa amb la formació acadèmica, augmentant la col·laboració entre els centres de formació professional i les empreses en el procés formatiu de l’alumnat.

  Com indica la tinenta d’alcaldessa de Desenvolupament Econòmic i Impuls Administratiu, Montse González:

  “es tracta d’un model educatiu més a prop de les necessitats de l'empresa amb l'objectiu final de millorar l'educació rebuda i fer-la més útil al sistema productiu, i que alhora pot permetre incrementar l’ocupabilitat de joves”.

  En el cas de l’Ajuntament de Sabadell ofereix les especialitats “Activitats de vendes” i “Serveis de restaurant” per a 30 joves. En tots dos casos l’activitat consta de 630 hores i s’ha iniciat aquesta setmana. La formació es realitza al Centre de Formació Cal Molins i el Vapor Llonch i la persona participant completarà el seu aprenentatge in situ a una empresa i gaudirà alhora d’un contracte de formació en alternança. Això permetrà als participants formar-se i treballar alhora com a caixer/a de comerç, dependent/a o promotor/a comercial en el cas de l’especialitat “Activitats de vendes” i pel que fa als participants en l’especialitat de “Serveis de restaurant” com a cambrer/a de sala o de barra o com a barista.

  Reedició del programa Sabadell Talent Jove

  En paral·lel a la Formació Professional Dual, torna aquest 2023 una nova edició del programa Sabadell Talent Jove. L’objectiu és que joves en situació d’atur puguin rebre formació, orientació laboral i posar en pràctica els coneixements adquirits fent estades en empreses. Les persones interessades poden triar entre l’especialitat de restauració per preparar-se com a professionals de cuina i sala o de Community Manager per treballar en un futur gestionant les xarxes socials o la identitat i imatge de marca d’una empresa. El programa es desenvoluparà principalment a les instal·lacions de l’Escola de Restauració ubicada a l’edifici Vapor Llonch i del Centre de Formació Cal Molins.

  Es tracta d’un programa totalment subvencionat per a les persones participants. Sabadell Talent Jove està cofinançat pel Servei d’Ocupació de Catalunya d'Ocupació de Catalunya. En total el nou programa inclou fins a 30 places. Per poder participar cal tenir entre 16 i 29 anys. Pel que fa al nivell d’estudis, en el cas del programa formatiu de restauració, no és necessari tenir el títol de l’ESO, i en el cas d’optar al programa de Community Manager cal tenir una titulació de Cicle Formatiu de Grau Superior, Batxillerat, llicenciatura, diplomatura o grau amb necessitat d’especialització o de fer un canvi de sector professional que faciliti la seva inserció laboral. L’inici previst de l’activitat serà al març de 2023. Les persones interessades en optar a una de les places ofertes ho poden fer per mitjà del web https://www.vaporllonch.cat/calmolins

  Categories Sabadell 2030, Formació Ocupacional, Economia i treball, Projectes Estratègics Tags Centre de Formació de Cal Molins, Formació Professional Dual