PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

25
Gener
2021

L’Ajuntament de Sabadell ofereix 13 de cursos adreçats prioritàriament a persones en atur

Les peticions de la nova oferta de Formació Ocupacional es poden formular al web vaporllonch.cat

L’Ajuntament de Sabadell ofereix 13 de cursos adreçats prioritàriament a persones en atur

L’Ajuntament de Sabadell ofereix 13 cursos de Formació Ocupacional aprovats pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) de la Generalitat de Catalunya adreçats prioritàriament a persones en atur, tot i que també hi poden optar persones en actiu laboral. Els cursos estan totalment subvencionats, permeten obtenir una titulació oficial i començaran de forma esglaonada des d’aquest gener de 2021.

Aquestes accions formatives tenen la finalitat de millorar la qualificació professional i la capacitat d’inserció laboral de les persones. De fet, la programació dels cursos de Formació Ocupacional inclou en la majoria de casos un període de pràctiques en una empresa per tal que l’alumnat es familiaritzi amb un entorn de treball propi de l’ocupació i/o sector triat i augmenti les seves possibilitats de trobar una feina.

La Junta de Govern Local ha aprovat avui acceptar la subvenció atorgada pel Servei Públic d’Ocupació de la Generalitat de Catalunya, per un import de 470.896,50 euros, per a la realització de programes de formació professional per a l'ocupació adreçats prioritàriament a persones treballadores desocupades.

Els principals requisits per participar-hi són tenir edat laboral i estar prioritàriament a l’atur. En funció de cada curs també és necessari disposar d’un nivell d’estudis específic. La Formació Ocupacional pot tenir caràcter teòric i pràctic, de curta o de llarga durada. En cas de superar-la, s'expedeix un Certificat de Professionalitat de l'especialitat cursada.

Opcions formatives

Les formacions ocupacionals aprovades són: Activitats de venda, Anglès (nivells A1, A2 i B1), Atenció sociosanitària a persones dependents en el domicili, Atenció sociosanitària a persones dependents en institucions (2 edicions), Confecció i publicació de pàgines web, Desenvolupament d'aplicacions amb tecnologia web, Gestió de màrqueting i comunicació, Operacions bàsiques de restaurant i bar, Operacions auxiliars de muntatge d'instal·lacions electrotècniques i de telecomunicacions en edificis i Activitats de gestió administrativa (amb metodologia SEFED. Simulació d’Empreses amb Finalitats Educatives).

També es preveuen algunes altres especialitats, que es podran programar en funció de la demanda. Per això, és important que totes les persones interessades en aquests cursos ho comuniquin omplint el Formulari d’Interessos Formatius, disponible a la pàgina web www.vaporllonch.cat.

Els cursos subjectes a demanda són: Gestió administrativa i financera del comerç internacional, Gestió comptable i auditoria, Gestió integrada de RRHH, Operacions auxiliars de serveis administratius generals, Operacions d'enregistrament i tractament de dades i documents entre d’altres. Al llarg de l’any poden sorgir noves especialitats de les quals s’informarà degudament.

Inscripcions

Per poder participar en aquestes accions formatives cal que les persones interessades consultin la pàgina web https://www.vaporllonch.cat/. Per a més informació poden enviar un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o trucar al telèfon del Centre de Formació Cal Molins 93 745 32 23 (de 9 a 14 h, de dilluns a divendres).