PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

24
Febrer
2016

L’Ajuntament de Sabadell presenta millores per al curs vinent a l’Escola Virolet i l’Institut Arraona

S’ampliaran els mòduls existents als dos centres i els alumnes podran fer educació física a les instal·lacions del Club Natació Sabadell

L’Ajuntament de Sabadell presenta millores per al curs vinent a l’Escola Virolet i l’Institut Arraona

 

El tinent d’alcalde d’Acció Social i Cultura i regidor d’Educació, Joan Berlanga, s’ha reunit aquest dimarts amb representants de la comunitat educativa de Can Llong. Durant la trobada, a la qual va assistir també el regidor delegat del Districte 4, Miquel Soler, Berlanga ha traslladat a les associacions de mares i pares i als equips directius i docents el següent:

-

Que l’equip de govern de Sabadell comparteix la preocupació perquè l’Escola Virolet i l’Institut Arraona no disposin encara d’un edifici definitiu i hagin de desenvolupar la tasca docent als mòduls actuals.

-   Que l’ajuntament de Sabadell ha traslladat aquesta preocupació, com també la demanda que la Generalitat inclogui els nous edificis a la planificació pressupostària al més aviat possible, tant a la consellera d’Ensenyament, Meritxell Ruiz, com a la nova directora dels Serveis Territorials d’Ensenyament del Vallès Occidental, Carme Vigués.

-   Que, a l’espera que es pugui fer efectiva la construcció dels nous equipaments, l’Ajuntament de Sabadell ha proposat una sèrie d’accions per al curs vinent, que permetin millorar les condicions de les instal·lacions actuals.

Entre les accions de millora, l’Ajuntament i el Departament d’Ensenyament han arribat a un acord amb el Club Natació Sabadell (CNS) perquè, a partir del curs vinent, una part dels alumnes de tots dos centres puguin fer educació física a les instal·lacions que el CNS té al barri de Can Llong. Així mateix, segons ha informat el tinent d’alcalde a les famílies, la Generalitat s’ha compromès a ampliar els mòduls de l’Escola i de l’Institut que, en el cas del centre de secundària, permetrà ubicar-hi tant més espais per als grups classe com aules específiques, com ara el laboratori.

Sobre la construcció dels edificis definitius de tots dos centres, Joan Berlanga ha subratllat que

el Govern de Sabadell comparteix la indignació amb el veïnat i treballem perquè la Generalitat inclogui com més aviat millor aquests dos equipaments en la seva planificació pressupostària. De fet, les formacions que integrem el Govern ja teníem aquesta reivindicació en el nostre programa

 

Així mateix, el tinent d’alcalde ha explicat que,

com a Ajuntament tenim reservats dos solars per als equipaments pendents i s’estan fent totes les gestions perquè en el moment que l’administració de Catalunya vulgui construir els edificis tingui els terrenys a disposició. La no construcció d’aquests centres educatius suposa un greuge per als infants i joves de Can Llong, que des del Govern volem contribuir a revertir

 

El Govern de Sabadell continuarà treballant per a la dotació dels equipaments educatius necessaris, que garanteixin unes condicions de qualitat al conjunt d’infants i joves de la ciutat.