PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

23
Desembre
2015

L’Ajuntament de Sabadell preveu atorgar ajuts a empreses del metall per incentivar la contractació de persones en atur

Aquesta actuació s’inclou en el projecte conjunt de Sabadell, Barberà del Vallès i Castellar del Vallès denominat MetallVallès

 

L’Ajuntament de Sabadell, a través del Vapor Llonch, preveu atorgar ajuts per fomentar l’ocupació en el sector de la indústria metal·lúrgica en el marc del projecte MetallVallès. Els ajuntaments de Sabadell, Barberà del Vallès i Castellar del Vallès s’han unit per desenvolupar aquest programa amb el finançament de la Diputació de Barcelona i el suport del Centre Metal·lúrgic i ASCAMM-Eurecat, Centre Tecnològic de Catalunya per crear oportunitats de feina al sector metall.

 

La proposta preveu que les empreses que compleixin els requisits de les bases de la convocatòria, podran optar a rebre fins a 1.500 euros de subvenció per a la contractació d’una persona a temps complet durant un període mínim de 3 mesos. En cas de contractació a temps parcial, l’import de l’ajut serà proporcional al percentatge de la jornada.

Cada empresa podrà sol·licitar aquests ajuts fins a un màxim de quatre contractacions laborals. L’objectiu és que l’empresa incrementi amb aquest ajut la seva plantilla. Les persones que es podran contractar hauran d’haver participat en alguna acció formativa, d’orientació laboral o haver realitzar alguna pràctica en una empresa en el marc del projecte MetallVallès. Alhora caldrà que estiguin empadronades a Sabadell, Barberà del Vallès o Castellar del Vallès si l’empresa que contracta no té centre de treball a cap d’aquests municipis. En tots els casos les persones hauran d'estar registrades a alguna de les borses de treball dels municipis del projecte MetallVallès.

Seran susceptibles d’aquests ajuts els contractes laborals formalitzats d’acord amb les bases des del dia 1 de juliol de 2015. El període de sol·licitud d’aquest ajuts s’establirà properament un cop aprovada la convocatòria d’ajuts. El crèdit pressupostari previst és de 28.610 euros.