PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

  Ajuntament de Sabadell

 • S'instal·len dos nous passos elevats per a vianants a l'entorn de l'Escola Arraona i davant del CAP dels Merinals

 • Vacances de la Gent Gran 2024-2025

 • Espais cangur de l'Ajuntament de Sabadell

 • S'instal·len dos passos elevats a la Via Alexandra, al barri de Can Rull

 • Es millora la seguretat a l'entorn de les escoles Mas Boadella, Virolet i Servator

 • Noves escales i rampes entre els carrers de Bécquer i Plaute i a la plaça de Ròmul al barri de Can Rull

 • Es substitueixen 19 bancs i s'instal·len 4 cadires a la Via Aurèlia

 • Les obres del Portal Sud transformaran l'entrada a Sabadell

 • SBD Fira PRO: Formació i Treball 2024

 • L'Ajuntament impulsa la rehabilitació energètica dels habitatges municipals

 • Sabies que a Sabadell fa 14 anys que els nous edificis han de reaprofitar l’aigua?

 • Es millora la seguretat a l'entorn de les escoles Can Deu i Sant Julià

 • Novetats al servei de Policia Municipal de Sabadell

 • Renovació del mobiliari urbà de la ciutat

 • Sabadell celebra l'espectacle inaugural de la Capital de la Cultura Catalana 2024

 • Acte d'homenatge a l'atleta sabadellenca Carme Valero

 • Dispositiu Policia Municipal, Mossos d'Esquadra i Policia Nacional

  24
  Setembre
  2021

  L’Ajuntament de Sabadell repartirà xecs regal de 20 euros a totes les llars per comprar a la ciutat

  El val es podrà descarregar a l’app SBDVALMÉS i es podrà utilitzar als establiments comercials, bars, restaurants, i mercadets setmanals que hi estiguin adherits

  L’Ajuntament de Sabadell repartirà xecs regal de 20 euros a totes les llars per comprar a la ciutat

  El Pla d’actuació de reactivació econòmica post-Covid té entre els seus objectius reforçar la posició competitiva del sector comercial de proximitat i fomentar el consum local. En aquest context, l’Ajuntament de Sabadell posa en marxa una nova actuació consistent en el lliurament d’uns xecs regal de 20 euros a cada llar familiar amb l’objectiu de fomentar les compres en els comerços, serveis, restauració i mercadets setmanals de la ciutat per ajudar a pal·liar les pèrdues provocades pel tancament. La iniciativa compta amb la col·laboració de la Cambra de Comerç de Sabadell.

  L’alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés, ha presentat les característiques i el funcionament del Xec Comerç en el transcurs d’un acte amb els representants de les associacions de comerciants i el president de la Cambra de Comerç, Ramon Alberich. Tal i com ha explicat l’alcaldessa

  “l’objectiu és afavorir que el consum es quedi a la ciutat i vagi a parar a les botigues i a la restauració de Sabadell, així com posar fre als efectes de la pandèmia, promoure l’activitat econòmica i tot el que això implica en generació de llocs de feina i de progrés col·lectiu. Alhora també vol donar un petit suport a la despesa de les famílies”.

  Per la seva banda, la tinenta d’alcaldessa de Desenvolupament Econòmic i Impuls Administratiu, Montse González, ha assegurat que

  “el xec comerç constituirà un impuls a l’activitat econòmica de la ciutat, ja que suposarà una injecció econòmica de 3,3 milions d’euros als establiments de la ciutat, dels quals 1,66 milions d’euros són d’aportació municipal i uns altres 1,66 seran l’aportació del consumidor”.

  “El xec és un clar exemple de col·laboració público-privada i que des de la Cambra tant hem reclamat. Tenim el paper d’ajudar a fer les coses fàcils i dinàmiques. Facilitem els mitjans tècnics d’aquesta eina, que va més enllà de la Covid i que és un instrument que pot servir per ajudar a fer altres polítiques de dinamització”, explica el president de la Cambra de Comerç.

  Els xecs el podran utilitzar, a partir del 4 d’octubre i fins al 6 de novembre, qualsevol persona més gran de 18 anys empadronada a Sabadell. Hi ha un val disponible per a cada habitatge amb un import de 20 euros. Per aconseguir-lo caldrà descarregar-lo de l’app SBDVALMÉS. Un cop baixat (la gestió també es pot fer des d’una de les botigues adherides), el xec s’associarà al DNI d’una persona, que serà qui podrà utilitzar-lo.

  El xec es pot consumir en una o diverses compres a les botigues adherides (consultables a l’aplicació), sense import mínim, fins a acabar els 20 euros. De cada compra, la meitat es descomptarà del xec i l’altra l’abonarà la persona compradora.

  Adhesió dels establiments

  L’objectiu del xec és col·laborar amb el comerç de proximitat a la seva recuperació postpandèmia. El termini per a que els establiments que compleixen els requisits s’hi adhereixin, va començar el 13 de setembre i finalitza el 20 d’octubre, la manera de fer-ho és mitjançant el web SBDVALMÉS.

  El pagament de la part corresponent del xec als comerços adherits es farà a través de la Cambra i amb periodicitat setmanal per agilitzar al màxim aquests ajuts al sector.

  SBDVALMES Android: https://bit.ly/AppSBDVALMES

  SBDVALMES IOS: https://bit.ly/SBDVALMES

  Categories coronavirus, Comerç, Economia i treball Tags Covid-19, xec-comerç