PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

22
Gener
2019

L’Ajuntament de Sabadell va traslladar ahir al CatSalut la necessitat de mantenir la proximitat dels serveis d’oncologia infantil

El CatSalut es compromet a estudiar els serveis d’oncologia pediàtrica que es mantindrien al Hospital Taulí

L’Ajuntament de Sabadell va traslladar ahir al CatSalut la necessitat de mantenir la proximitat dels serveis d’oncologia infantil

Representants del Servei Català de la Salut es van reunir ahir a la tarda amb l’alcalde de Sabadell, Maties Serracant, per donar explicacions de l’anunci de trasllat de part dels tractaments d’oncologia pediàtrica de l’Hospital Taulí a la Vall d’Hebron. En aquesta reunió també van estar presents el regidor de Salut, Ramon Vidal, i el tinent d’alcalde de Cohesió Territorial, Juli Fernàndez.

Davant la demanda de l’Ajuntament de mantenir la proximitat territorial d’aquests serveis i així facilitar a les famílies l’accés als tractaments, el CatSalut es va comprometre a estudiar quines són les activitats d’aquest àmbit que poden mantenir-se a l’Hospital Taulí amb l’objectiu d’oferir sempre als infants un millor servei i tractament de qualitat.

Durant els propers dies seguiran els contactes entre les dues administracions i els hospitals per tal de definir la prestació del servei. Així mateix, l’Ajuntament de Sabadell té la voluntat de trobar espais per compartir amb la resta d’ajuntaments de la comarca aquesta preocupació en el marc del Consorci Hospitalari Parc Taulí.