PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

06
Maig
2019

L’Ajuntament destina més de 345.000 € per millorar els patis de tots els centres de primària i d’educació especial públics i de les escoles bressol municipals

Obert fins al 28 de maig el període de licitació perquè les empreses que vulguin fer els treballs presentin les seves ofertes

L’Ajuntament destina més de 345.000 € per millorar els patis de tots els centres de primària i d’educació especial públics i de les escoles bressol municipals

A Sabadell hi ha 38 escoles d’infantil i primària i un centre d’educació especial públics, així com 11 escoles bressol municipals. Amb la voluntat de dotar de màxima qualitat els espais d’esbarjo i lleure educatiu, l’Ajuntament va iniciar l’any passat un procés per millorar els 50 patis d’aquests equipaments, tot subministrant mobiliari, jocs infantils i incidint en la jardineria. Ara, un cop decidides totes les accions concretes que es faran a cada centre, s’ha iniciat el procediment de licitació perquè les empreses interessades a portar a terme les obres puguin presentar-hi ofertes. Al projecte, l’Ajuntament hi destinarà més de 345.000 euros.

Les actuacions es dividiran en tres lots: la instal·lació de jocs infantils amb un pressupost proper als 220.000 euros; la millora o instal·lació de mobiliari, que comptarà amb més de 90.000 euros i la jardineria, a la qual es destinaran a l’entorn de 35.000 euros. El termini de presentació d’ofertes estarà obert fins al 28 de maig.

Què s’hi farà

Per tal de definir les actuacions concretes a cada equipament, des de l’Ajuntament es va preguntar als centres educatius quines eren les seves necessitats relatives a la zona de pati. Després s’ha analitzat la llista de demandes, tot atenent criteris tècnics i la possibilitat de donar-hi resposta en el marc d’aquest projecte.

Com a resultat, dins els jocs infantils, el projecte inclourà la ubicació de més d’una cinquantena de cabanes o casetes, 16 cuinetes, 8 trenets, una trentena de taules de jocs i a l’entorn de 30 taules de ping-pong, a més d’estructures musicals, altres en forma de caseta o elements per a l’experimentació.

Entre els elements de mobiliari, s’instal·laran una vintena d’umbracles de fusta amb malla d’ombreig, 45 taules infantils de pícnic, una quarantena de baguls de resina, 12 bancs de fusta, 7 casetes de jardí i també baranes.

Pel que fa a la jardineria, inclou arbrat, arbustos i horts, entre altres elements.

Tota la informació sobre la licitació, les clàusules i el procediment d’adjudicació es pot consultar aquí.