PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

  Ajuntament de Sabadell

 • Obres per millorar l'accessibilitat al carrer de Sant Joan

 • S'instal·len dos nous passos elevats per a vianants a l'entorn de l'Escola Arraona i davant del CAP dels Merinals

 • Vacances de la Gent Gran 2024-2025

 • Espais cangur de l'Ajuntament de Sabadell

 • S'instal·len dos passos elevats a la Via Alexandra, al barri de Can Rull

 • Es millora la seguretat a l'entorn de les escoles Mas Boadella, Virolet i Servator

 • Noves escales i rampes entre els carrers de Bécquer i Plaute i a la plaça de Ròmul al barri de Can Rull

 • Es substitueixen 19 bancs i s'instal·len 4 cadires a la Via Aurèlia

 • Les obres del Portal Sud transformaran l'entrada a Sabadell

 • SBD Fira PRO: Formació i Treball 2024

 • L'Ajuntament impulsa la rehabilitació energètica dels habitatges municipals

 • Sabies que a Sabadell fa 14 anys que els nous edificis han de reaprofitar l’aigua?

 • Es millora la seguretat a l'entorn de les escoles Can Deu i Sant Julià

 • Novetats al servei de Policia Municipal de Sabadell

 • Renovació del mobiliari urbà de la ciutat

 • Sabadell celebra l'espectacle inaugural de la Capital de la Cultura Catalana 2024

 • Acte d'homenatge a l'atleta sabadellenca Carme Valero

 • Dispositiu Policia Municipal, Mossos d'Esquadra i Policia Nacional

  23
  Maig
  2014

  L’Ajuntament destinarà 400.000 euros a ajuts per a l’adquisició de llibres de text i material escolar per al proper curs

  Les sol·licituds es podran presentar del 2 al 13 de juny

  Amb l’objectiu de contribuir a garantir la igualtat d’oportunitats entre els alumnes, l’Ajuntament destinarà 400.000 euros a ajuts per a llibres de text i material escolar per al curs 2014-2015.  Avui la Junta de Govern Local ha aprovat la convocatòria pública d’aquests ajuts, així com el període de sol·licituds, que serà del 2 al 13 de juny. La convocatòria arriba després que el Ple Municipal del mes d’abril aprovés les bases dels ajuts amb els requisits que hauran de complir els beneficiaris d’aquestes aportacions.

   

  D’aquesta manera, l’Ajuntament vol continuar contribuint –recordem que l’any passat també es va destinar una quantitat similar per donar suport a les famílies en aquest àmbit-- perquè la igualtat en el dret d’accés a l’educació sigui real i efectiva, vetllar per l’equitat en el sistema educatiu sostingut amb fons públics i col·laborar amb les famílies que més pateixen els efectes de la crisi econòmica en l’esforç econòmic que comporta l’inici del curs escolar.

  Quan i on presentar la sol·licitud

  Segons estableix la convocatòria aprovada avui en Junta de Govern, les sol·licituds s’hauran de presentar per duplicat en l’imprès normalitzat que estarà a disposició dels sol·licitants a les oficines d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament o que també es podrà descarregar des del portal municipal www.sabadell.cat. Així mateix, caldrà adjuntar la documentació que marca la convocatòria.

  El  termini de presentació de les sol·licituds de beca és del 2 al 13 de juny de 2014, ambdós inclosos i cal presentar-les a qualsevol dels registres de l’Ajuntament, incloses les oficines de Sabadell Atenció Ciutadana (SAC).

  Tota la informació sobre la convocatòria es podrà consultar al web municipal www.sabadell.cat/educacio o bé a les oficines del SAC.

  Requisits

  Segons les bases aprovades pel Ple a l’abril, podran ser beneficiaris dels ajuts els/les alumnes que compleixin els següents requisits generals:

  ·        Estar empadronat/da a Sabadell

  ·        Estar matriculat/da en un centre docent sostingut amb fons públics i realitzar estudis de segon cicle d’educació infantil, educació primària, educació secundària o educació especial.

  ·        Que la renda familiar no superi els llindars màxims que s’estableixen en les bases. Per l’elaboració d’aquests llindars s’ha pres com a referència l’IRSC 2014 (Indicador Renda de Suficiència de Catalunya) multiplicat per 1,7. En funció dels membres de la unitat familiar, el llindar serà el resultat de sumar a la base 967,50€/mes (l’IRSC*1,7) un total de 483,75€/mes per  cada membre de la unitat familiar major d’edat, i/o 290,25€/mes per cada membre menor d’edat.

  L’import global dels ajuts disponibles es distribuirà entre les sol·licituds admeses no superant els 100€ d’ajut individual. En cap cas, l’import de l’ajut atorgat podrà ser superior a la despesa total del cost de llibres de text i material escolar del centre matriculat.

  Categories Educació Tags ajuts per a llibres de text i material escolar, educació