PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

26
Juny
2020

L’Ajuntament engega una enquesta per conèixer els hàbits de la ciutadania en relació amb la mobilitat a Sabadell

Es trucarà a més de mil set-centes llars i els resultats permetran planificar la mobilitat dels propers 6 anys

L’Ajuntament engega una enquesta per conèixer els hàbits de la ciutadania en relació amb la mobilitat a Sabadell

L’Ajuntament posa en marxa una enquesta per conèixer els hàbits en relació amb la mobilitat a Sabadell abans i després de la pandèmia provocada per la COVID-19. Aquesta acció, que s’emmarca dins dels treballs de redacció del nou Pla de Mobilitat Urbana Sostenible de Sabadell (PMUS), començarà el dilluns 29 de juny i previsiblement durarà unes tres setmanes. L’enquesta es duu a terme amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona.

L’objectiu és conèixer els hàbits de desplaçament de la ciutadania, tant pel que fa a nombre de viatges en diferents períodes, com a tipus de mitjans del transport que s’han fet servir. Igualment l’enquesta pregunta sobre la potencialitat de canvi de mitjà de desplaçament i quins aspectes es consideren importants en relació amb mobilitat a la ciutat en el futur. Els resultats serviran per identificar les necessitats de mobilitat i per analitzar el desig de desplaçament en mitjans més sostenibles, de manera que aquesta informació ajudarà a planificar les actuacions que caldrà emprendre en els propers 6 anys, fins que es revisi el PMUS.

D’aquesta actuació se n’encarrega l’empresa Opinòmetre, que trucarà a 1.750 llars sabadellenques. El temps màxim per respondre-la és d’uns quinze minuts. A més, l’empresa posa a disposició dels ciutadans el telèfon gratuït 900 802 796 perquè si algú vol informació més específica o tècnica pugui saber-ne més.