PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

12
abril
2017

L’Ajuntament finança 60 places de colònies per a infants i joves del barri de Can Puiggener

Iimpulsat pel Grup d’Esplai La Baldufa, és un dels projectes seleccionats dins del procés Construint Ciutat...

L’Ajuntament finança 60 places de colònies per a infants i joves del barri de Can Puiggener

Amb l’objectiu de donar als infants i joves més oportunitats d’accedir al lleure educatiu, aquests dies s’han portat a terme a la zona del Montseny les colònies de Setmana Santa del projecte “Colònies i campaments per a tothom!”, seleccionat dins el procés de pressupostos participatius Construint Ciutat.

En l’acció, que finança l’Ajuntament i porta a terme el Grup d’Esplai La Baldufa, hi han participat 60 infants i joves d’entre 3 i 17 anys del barri de Can Puiggener. El projecte disposa d’un pressupost de gairebé 18.000 euros i inclou les colònies d’ara i també una setmana de campaments durant el mes de juliol.

Les 60 places del programa són gratuïtes per a les famílies. Les colònies i els campaments representen una experiència de convivència en un entorn natural i per a molts dels participants són una oportunitat única per fer activitats fora del barri o, fins i tot, anar de vacances.

L’impuls al projecte s’emmarca dins la voluntat d’afavorir l’equitat entre tots els infants i joves, en aquest cas la igualtat d’oportunitats per accedir al lleure i a tots els seus valors i aprenentatges, tant educatius com de convivència.