PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

  Ajuntament de Sabadell

 • Es millora la seguretat a l'entorn de les escoles Can Deu i Sant Julià

 • Novetats al servei de Policia Municipal de Sabadell

 • Renovació del mobiliari urbà de la ciutat

 • Sabadell celebra l'espectacle inaugural de la Capital de la Cultura Catalana 2024

 • Acte d'homenatge a l'atleta sabadellenca Carme Valero

 • Dispositiu Policia Municipal, Mossos d'Esquadra i Policia Nacional

 • Noves millores als ferms i calçades per posar la ciutat al dia

 • Millora d'entorns escolars a Arraona i Gràcia

 • Entorn escolar Joaquim Blume

 • Centre de Serveis Socials Sud

 • Projecte per ampliar l’ús d’aigua regenerada i freàtica a Sabadell

 • Sabadell fa servir aigua regenerada per netejar carrers i regar

 • Nous elements per reduir la velocitat del trànsit a la ciutat

 • Noves actuacions per pacificar i eliminar barreres arquitectòniques a l'entorn de l'escola Xaloc

 • L’Ajuntament de Sabadell i TUS comencen les proves amb un autobús d’hidrogen, zero emissions

 • El programa d’inserció laboral a la zona del Ripoll i al Districte 6 fomenta la inserció laboral

 • La millora de ferms i voreres continua a diversos carrers de la ciutat

  07
  Juny
  2021

  L’Ajuntament ha organitzat un “speed dating” telemàtic amb empreses amb necessitat de cobrir 153 llocs de treball vacants

  L’Ajuntament ha organitzat un “speed dating” telemàtic amb empreses amb necessitat de cobrir 153 llocs de treball vacants

  L’Ajuntament de Sabadell ha organitzat sessions d’entrevistes en línia amb empreses en recerca de personal. Un total de quatre empreses participen en aquesta activitat durant aquests dies i en conjunt sumen una necessitat de cobrir 153 llocs de treball. 

  Com indica la tinenta d’alcaldessa de Desenvolupament Econòmic i Impuls Administratiu, Montse González,

   “es tracta de donar suport a les empreses que vulguin generar ocupació i oferim els recursos que tenim  a l’abast de l’ajuntament per posar en contacte persones que busquen feina amb empreses que volen captar talent i tenir millors equips”.  

  El cicle es va iniciar amb la sessió monogràfica a càrrec del Consorci Corporació Sanitària Parc Taulí que precisava incorporar 8 gerocultors/es, 7 ajudants/es de cuina i 35 persones de serveis generals: neteja, personal rober i pel servei de neteja i tractament de residus residus. La segona activitat va ser amb LEROY MERLIN, multinacional francesa especialitzada en bricolatge, construcció, decoració i jardinería buscava 14 professionals per a formar part dels seus centres de Sabadell, Barberà del Vallès, Sant Cugat, Lliçà de Munt i Manresa.

  L’acció va continuar amb el Grupo BN Facility Services, grup d'empreses de serveis generals amb seu a Sabadell que precisava incorporar per a les zones de Terrassa, Rubí i Sabadell 40 operaris/àries de neteja industrial i  20 operaris/àries de neteja alimentària.  Per últim, Accent Social, empresa que gestiona el Servei d’Atenció Domiciliària de l’Ajuntament de Sabadell, necessita incorporar 29 treballadors/es familiars per la cobertura de suplències d’estiu i té programat l’últim “speed dating” aquesta setmana.

  Les persones interessades en aquests llocs van presentar la seva candidatura fent inscripció a aquestes ofertes de feina directament al web de l’Ajuntament de Sabadell, sabadelltreball.cat. Les persones que han encaixat amb el perfil sol·licitat van ser convocades a la sessió informativa telemàtica prevista.

  Fira Ocupació Sabadell 2021

  Aquesta acció  és un preàmbul  de la 2a edició de Fira Ocupació Sabadell.  Aquest esdeveniment  organitzat també per l’Ajuntament de Sabadell es celebrarà els dies 10, 11 i 12 de novembre. La primera edició celebrada íntegrament de forma telemàtica va reunir l’any passat durant 4 dies més de 1.100 participants en diferents activitats, entrevistes laborals i borses de treball. Les empreses interessades en participar en la propera edició de Fira Ocupació Sabadell ja poden consultar les condicions de participació al web sabadelltreball.cat

  Serveis per a les empreses

  D’altra banda, les empreses amb necessitat de cobrir llocs vacants tenen de forma permanent un ventall de serveis gratuïts al seu abast per part de l’Ajuntament.  Com ara, l’acompanyament en la planificació de la gestió de persones; l’anàlisi i descripció del lloc de treball a cobrir; assessorament en matèria de contractació, subvencions i bonificacions; servei de selecció per competències, o disseny de formació a mida de les necessitats de les empreses, entre altres. Per a més informació es pot adreçar un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

  Categories Empresa, Economia i treball, Treball