PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

13
Maig
2020

L’Ajuntament lliura als centres educatius les tablets amb connexió a Internet destinades a alumnat

L’Ajuntament lliura als centres educatius les tablets amb connexió a Internet destinades a alumnat

L’Ajuntament ha repartit avui els lots de tablets entre els centres educatius que ho van sol·licitar als Serveis Territorials d’Educació del Vallès Occidental. Ara, cada centre ha de procedir, si ho considera adient, a la instal·lació del programari corresponent a la plataforma educativa que fa servir cadascun. D’aquesta manera l’alumnat que rebi els dispositius podrà entrar directament al programari específic que ja estarà instal·lat. Un cop fet això, els centres citaran les famílies per lliurar-los les tablets.

Amb el repartiment d’aquests equips electrònics, l’Ajuntament complementa el programa “Centres educatius en línia” del Departament d’Educació de la Generalitat i col·labora a minvar la bretxa digital en les llars de Sabadell. Es facilita, d’aquesta manera, que l’alumnat pugui mantenir el contacte amb la vida escolar durant el confinament i seguir el curs acadèmic.

El consistori ha adquirit 376 tablets per un import de 76.120€, que es destinen a l’alumnat d’entre tercer i cinquè de primària de diversos centres educatius. Els dispositius facilitats a les escoles es consideren un préstec per l’alumnat durant el període de confinament i s’hauran de retornar als respectius centres quan es puguin reprendre les classes, que passaran a ser part de l’ inventari de l’escola com a donació municipal.