PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

  Ajuntament de Sabadell

 • Es millora la seguretat a l'entorn de les escoles Can Deu i Sant Julià

 • Novetats al servei de Policia Municipal de Sabadell

 • Renovació del mobiliari urbà de la ciutat

 • Sabadell celebra l'espectacle inaugural de la Capital de la Cultura Catalana 2024

 • Acte d'homenatge a l'atleta sabadellenca Carme Valero

 • Dispositiu Policia Municipal, Mossos d'Esquadra i Policia Nacional

 • Noves millores als ferms i calçades per posar la ciutat al dia

 • Millora d'entorns escolars a Arraona i Gràcia

 • Entorn escolar Joaquim Blume

 • Centre de Serveis Socials Sud

 • Projecte per ampliar l’ús d’aigua regenerada i freàtica a Sabadell

 • Sabadell fa servir aigua regenerada per netejar carrers i regar

 • Nous elements per reduir la velocitat del trànsit a la ciutat

 • Noves actuacions per pacificar i eliminar barreres arquitectòniques a l'entorn de l'escola Xaloc

 • L’Ajuntament de Sabadell i TUS comencen les proves amb un autobús d’hidrogen, zero emissions

 • El programa d’inserció laboral a la zona del Ripoll i al Districte 6 fomenta la inserció laboral

 • La millora de ferms i voreres continua a diversos carrers de la ciutat

  12
  Febrer
  2024

  L’Ajuntament manté oberta la preinscripció a cursos per millorar les opcions dels participants d’incorporar-se al mercat de treball

  La Junta de Govern Local ha acceptat avui una subvenció de més de 720.000 euros del SOC per desenvolupar 15 cursos

  L’Ajuntament manté oberta la preinscripció a cursos per millorar les opcions dels participants d’incorporar-se al mercat de treball

  L’Ajuntament de Sabadell manté oberta la preinscripció a activitats formatives durant 2024, adreçades prioritàriament a persones en atur per millorar les seves opcions d’incorporar-se al mercat de treball. En concret, es posen a disposició de la ciutadania places de diferents especialitats i modalitats per a què tothom pugui triar el que necessita al Centre de Formació Cal Molins, un dels espais més grans destinats a la formació de professionals en el territori català. 

  Un volum important d’aquesta oferta formativa pertany als cursos de Formació Professional Ocupacional, aprovats pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) de la Generalitat i totalment subvencionats. Gairebé tots els cursos permeten obtenir un Certificat de Professionalitat, cosa que pot facilitar l’accés al món laboral de les persones participants. Alhora, inclouen un període de pràctiques en empreses, en el qual l’alumnat es podrà familiaritzar amb un entorn de treball propi de l’ocupació o sector triat. Les pràctiques, a més a més, faciliten el networking i les persones participants poden tenir més eines i contactes orientats a trobar feina.

  Els requisits per participar en aquestes activitats formatives són tenir edat laboral i estar prioritàriament en atur (tot i que també s’ofereixen places per a persones en actiu). Tot i així, cada curs pot tenir uns requisits específics, com ara disposar d’un determinat nivell d’estudis.

  Les formacions ocupacionals pertanyen a l’àmbit del comerç i el màrqueting, restauració, atenció a la dependència i teleassistència, informàtica i comunicacions, formació i educació i administració i gestió. En aquesta edició 2023-24 es presenten novetats com són les especialitats de “Manteniment de bicicletes i vehicles de mobilitat urbana o personal” i el curs “Especialista en màrqueting digital”.

  Per desenvolupar aquestes activitats la Junta de Govern Local ha acceptat avui la subvenció atorgada pel Servei Públic d’Ocupació de la Generalitat de Catalunya, per un import de 720.652,50 euros.

  Preinscripció

  Per poder participar en totes aquestes formacions, cal que les persones interessades facin la preinscripció per mitjà de la pàgina web www.vaporllonch.cat/calmolins, descarregant l’APP Vapor Llonch o bé es poden adreçar presencialment al Centre de Formació Cal Molins (c. dels Calders, 32, Sabadell). Per a més informació es pot trucar al 93 745 32 23 i qui ho desitgi també pot escriure un WhatsApp al 696 363 850.

   

  Categories Economia i treball Tags Cursos Formació, economia i treball, Vapor Llonch