PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

  Ajuntament de Sabadell

 • Millora d'entorns escolars a Arraona i Gràcia

 • Entorn escolar Joaquim Blume

 • Centre de Serveis Socials Sud

 • Projecte per ampliar l’ús d’aigua regenerada i freàtica a Sabadell

 • Sabadell fa servir aigua regenerada per netejar carrers i regar

 • Nous elements per reduir la velocitat del trànsit a la ciutat

 • Noves actuacions per pacificar i eliminar barreres arquitectòniques a l'entorn de l'escola Xaloc

 • L’Ajuntament de Sabadell i TUS comencen les proves amb un autobús d’hidrogen, zero emissions

 • El programa d’inserció laboral a la zona del Ripoll i al Districte 6 fomenta la inserció laboral

 • La millora de ferms i voreres continua a diversos carrers de la ciutat

 • L'Ajuntament i TUS han dut a terme millores en el servei de transport públic urbà de la ciutat

 • Visita d'obres a l'ampliació del centre cívic Sant Oleguer

 • Acte institucional d'obertura de Capital de la Cultura Catalana 2024

 • Millores en la tramitació de llicències d'obres

 • Dades TUS 2023 Transports Urbans de Sabadell

 • Visita a les obres del Pavelló Oest

  22
  Novembre
  2022

  L’Ajuntament obre el període de sol·licitud de nous cursos adreçats prioritàriament a persones en atur

  La preinscripció per un total de amb 240 places es pot fer amb la nova APP Vapor Llonch, al web www.vaporllonch.cat/calmolins o bé presencialment al Centre de Formació Cal Molins

  L’Ajuntament obre el període de sol·licitud de nous cursos adreçats prioritàriament a persones en atur

  L’Ajuntament de Sabadell ofereix 16 activitats formatives durant 2023 adreçades prioritàriament a persones en atur per millorar les seves opcions d’incorporar-se al mercat de treball. En concret, es posen a disposició de la ciutadania 240 places de diferents especialitats per a que tothom pugui triar el que necessita al Centre de Formació Cal Molins (C. dels Calders, 32, Sabadell), un dels espais més grans destinats a la formació de professionals en el territori català.

  Aquesta oferta pertany als cursos de Formació Ocupacional pendents d’aprovació pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) de la Generalitat de Catalunya totalment subvencionats. Tots els cursos permeten obtenir un Certificat de Professionalitat, la qual cosa permet facilitar l’accés al món laboral de les persones participants. Alhora, inclouen un període de pràctiques en empreses, en el qual l’alumnat es podrà familiaritzar amb un entorn de treball propi de l’ocupació o sector triat. Les pràctiques, a més a més, faciliten a les persones participants poder tenir més eines i contactes orientats a trobar feina.

  Els requisits per participar en aquestes activitats formatives són tenir edat laboral i estar inscrits/es al Servei públic d'Ocupació, prioritàriament en situació d’atur, tot i que també hi ha places per a persones que estan treballant. Cada curs pot tenir uns requisits específics, com ara, disposar d’un determinat nivell d’estudis o d’altres aspectes.

  Les formacions ocupacionals previstes són: “Atenció sociosanitària a persones dependents institucions”, “Desenvolupament d'aplicacions amb tecnologia web”, “Operacions bàsiques de restaurant i bar”, “Gestió comptable i auditoria”, “Operacions d'enregistrament i tractament de dades i documents”, “Gestió de trucades de teleassistència”, “Gestió integrada de recursos humans”, “Operacions auxiliars de muntatge d'instal·lacions electrotècniques i telecomunicacions en edificis”, “Docència de la formació professional per l'ocupació”, “Confecció i publicació pàgines web”, “Activitats auxiliars de comerç”, “Manteniment dels sistemes elèctrics i electrònics de vehicles”, “Màrqueting i compravenda internacional”, “Seguretat informàtica”, “Serveis de bar i cafeteria” i “Activitats de gestió administrativa”. En aquest últim cas, el Centre de Formació Cal Molins també inclou una aula on es desenvolupa un curs per a l’obtenció d’un Certificat de Professionalitat d'Activitats de Gestió Administrativa mitjançant la metodologia de simulació d’empresa.

  Preinscripció

  Per poder participar en aquestes formacions, cal que les persones interessades facin la seva preinscripció per mitjà de la pàgina web www.vaporllonch.cat/calmolins, descarregant l’APP Vapor Llonch o bé presencialment al Centre de Formació  Cal Molins. Un cop completat aquest pas, les persones que han fet la preinscripció seran citades per assistir a una sessió informativa presencial al Centre de Formació Cal Molins.

  Categories Formació Ocupacional, Economia i treball Tags Centre de Formació Cal Molins, Formació Ocupacional, Vapor Llonch