PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

28
Setembre
2022

L’Ajuntament presenta la programació accessible dels teatres municipals als col·lectius d’Apropa Cultura

L’acte ha tingut lloc aquest matí al Teatre Principal

L’Ajuntament presenta la programació accessible dels teatres municipals als col·lectius d’Apropa Cultura

Representants de diverses entitats socials de la ciutat han assistit avui al Teatre Principal per conèixer la programació accessible dels teatres municipals. L’acte s’emmarca en l’Apropa Cultura, un projecte que té la voluntat de millorar la vida de les persones en situació de vulnerabilitat a través de la cultura. Sabadell hi participa activament des de l’any 2012, i des d’aleshores, han passat pels teatres de la ciutat un total de 5.842 usuaris que han assistit a 541 espectacles.

Una de les característiques del programa Apropa Cultura és el preu accessible per a persones en risc d’exclusió social o amb discapacitat. Així, totes les entrades tenen un preu fix de 3 euros, independentment de l’espectacle. D’aquesta manera, s’acosta la cultura a entitats i col·lectius que treballen temàtiques molt diverses relacionades amb la infància i joventut, dona, pobresa, salut mental, discapacitat intel·lectual i física, VIH, Justícia, gent gran i addiccions.

Pel que fa a les propostes culturals d’aquesta temporada, l’Apropa Cultura a Sabadell compta amb la programació estable dels teatres Principal, La Faràndula, l’Estruch i laSala. Altres equipaments i entitats de la ciutat també hi formen part, com és el cas dels Amics de l’Òpera de Sabadell, Joventuts Musicals, Joventuts de la Faràndula, Sabadell Més Música, Sabadell Sardanista i l’Orquestra Simfònica del Vallès. L’OSV, a més, hi participa amb l’activitat musical participativa “Un matí d’Orquestra”. D’altra banda, aquest any també s’ha adherit a la iniciativa el teatre Sant Vicenç.

L’Ajuntament de Sabadell, a través de les regidories de Cultura i Acció Social, està adherit al programa amb l’objectiu de continuar fent accessible la cultura a les persones en risc d’exclusió social.

Més informació al web Apropa Cultura.