PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

11
Juliol
2022

L’Ajuntament promou projectes d’inclusió social i de foment a l’autonomia personal de les persones amb discapacitat amb 165.000 euros en subvencions

L’Ajuntament promou projectes d’inclusió social i de foment a l’autonomia personal de les persones amb discapacitat amb 165.000 euros en subvencions

La Junta de Govern Local ha aprovat avui l’atorgament d’un total de 165.000 euros en subvencions dintre de l’àmbit d’acció social: 100.000 euros per a projectes d’entitats que promouen l’autonomia personal de les persones amb discapacitat i 65.000 euros destinats a finançar projectes que fomentin la inclusió social.

Les subvencions per import de 100.000 euros van destinades a entitats que durant aquest 2022 han impulsat o impulsen projectes i activitats dirigides a la promoció de l’autonomia personal de les persones amb discapacitat.

En total són 15 les associacions que es beneficiaran d’aquestes subvencions: Fundació Els Xiprers, Associació de Persones Sordes de Sabadell, Fundació Privada Tutelar Família i Societat, Atendis, Xaloc, Adells, Obrir-se al món, Grandalla, L’Estel – Associació pro Persones en risc d’exclusió social, Andi, Associació Asperger, Cipo, Associació Esportiva Can Deu, Avan i Xalest.

Pel que fa a les entitats que han organitzat aquest any projectes i activitats que fomenten la inclusió social rebran 65.000 euros. En aquest cas les associacions beneficiàries són la Fundació Privada Cerma Acoge, Fundació Main, Associació Ningú Sense Sostre, Associació Colors del Món, Fundació Privada Idea, Associació d’Acció Solidària Eulàlia Garriga, Associació Juvenil Esquitx, Actuavallès, Êthos i Associació Esportiva Can Deu.

L’Ajuntament subvenciona d’aquesta manera entitats i associacions que treballen en el foment de la igualtat d’oportunitats, l’accessibilitat universal i l’equitat d’accés als recursos d’oci i lleure.