PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

  Ajuntament de Sabadell

 • S'instal·len dos nous passos elevats per a vianants a l'entorn de l'Escola Arraona i davant del CAP dels Merinals

 • Vacances de la Gent Gran 2024-2025

 • Espais cangur de l'Ajuntament de Sabadell

 • S'instal·len dos passos elevats a la Via Alexandra, al barri de Can Rull

 • Es millora la seguretat a l'entorn de les escoles Mas Boadella, Virolet i Servator

 • Noves escales i rampes entre els carrers de Bécquer i Plaute i a la plaça de Ròmul al barri de Can Rull

 • Es substitueixen 19 bancs i s'instal·len 4 cadires a la Via Aurèlia

 • Les obres del Portal Sud transformaran l'entrada a Sabadell

 • SBD Fira PRO: Formació i Treball 2024

 • L'Ajuntament impulsa la rehabilitació energètica dels habitatges municipals

 • Sabies que a Sabadell fa 14 anys que els nous edificis han de reaprofitar l’aigua?

 • Es millora la seguretat a l'entorn de les escoles Can Deu i Sant Julià

 • Novetats al servei de Policia Municipal de Sabadell

 • Renovació del mobiliari urbà de la ciutat

 • Sabadell celebra l'espectacle inaugural de la Capital de la Cultura Catalana 2024

 • Acte d'homenatge a l'atleta sabadellenca Carme Valero

 • Dispositiu Policia Municipal, Mossos d'Esquadra i Policia Nacional

  03
  Setembre
  2018

  L’Ajuntament reclama a Endesa el compliment del seu compromís a resoldre els problemes de subministrament de llum a Torre-romeu

  Els propers dies es faran diferents trobades amb la companyia i veïnat per trobar solucions

  L’Ajuntament reclama a Endesa el compliment del seu compromís a resoldre els problemes de subministrament de llum a Torre-romeu

  L’Ajuntament de Sabadell està fent un seguiment exhaustiu del desenvolupament dels darrers problemes amb la llum que afecta el veïnat de la part baixa de Torre-romeu, que està patint interrupcions o irregularitats en el subministrament de corrent elèctrica. El govern insta la companyia a complir el compromís de solucionar els problemes d’infraestructura que des de fa anys pateix el barri.

  Durant el mes d’agost s’han produït diferents episodis d’interrupció de subministrament o de subministrament irregular, una situació que els veïns i veïnes d’aquesta zona pateixen des de fa anys. L’Ajuntament ha estat en tot moment en contacte amb els veïns i fent pressió a ENDESA perquè restableixi el servei al més aviat possible.

  Demà, dimarts 4 de setembre es mantindrà una reunió amb els veïns afectats a la seu Centre Cultural, al carrer del Francolí. Hi assistiran la tinenta d’alcalde i regidora de Comerç, Marisol Martínez; el regidor d’Espai Públic, Xavier Guerrero, i la regidora del Districte 7, Glòria Rubio. Posteriorment es mantindrà una reunió tècnica amb Endesa, el proper 12 de setembre i, finalment, hi haurà una trobada amb veïns, veïnes i personal tècnic de la companyia, el 14 de setembre.

  La regidora del Districte 7, Glòria Rubio ha assenyalat que l’any passat

  “es van arrencar uns compromisos d’Endesa per solucionar aquests problemes que encara no ha dut a terme. Seguirem fent costat al veïnats i fent pressió a l’empresa perquè assumeixi les seves responsabilitats”.

  Problemes continuats

  L’any 2016 els veïns i veïnes de la part baixa de Torre-romeu van presentar una reclamació a Endesa, per mitjà de l’OMIC, davant dels talls continus i greus problemes de subministrament que patia la zona. En una reunió amb representants veïnals, personal tècnic municipals i la tinenta d’alcalde i regidora de Comerç, Marisol Martinez, Endesa es va comprometre a elaborar un pla de millores per tal de solucionar els problemes amb el subministrament elèctric.

  Es va acordar també que es procediria a les indemnitzacions pertinents per manca de qualitat del servei. Els carrers més afectats són els del Llobregat, el Ter, la Noguera Pallaresa i la Noguera Ribagorçana.

  El passat mes de març es va presentar un projecte. L’Ajuntament va atorgar la llicència corresponent perquè es pogués dur a terme els treballs de millora però va caducar sense que Endesa expliqués els motius de no dur-los a terme.

  A finals d’agost Endesa ha explicat que el projecte queda descartat perquè farà una nova estació transformadora. La reunió del proper 12 de setembre debatrà la seva ubicació.

  Categories Districtes, Espai públic , Drets de la ciutadania Tags districte 7, Endesa, subministrament, Torre-romeu