PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

19
Juliol
2021

L’Ajuntament rep una subvenció de la Diputació per a renovar mobiliari i material d’equipaments culturals

L’ajut es destinarà a L’Estruch, La Faràndula i les biblioteques Sud i Vapor Badia

L’Ajuntament rep una subvenció de la Diputació per a renovar mobiliari i material d’equipaments culturals

La Junta de Govern Local ha aprovat aquest matí acceptar una subvenció de la Diputació de Barcelona, amb un import total de 190.000 euros, per a finançar la compra de material i mobiliari per a diversos d'equipaments culturals.

Aquesta contribució econòmica es destinarà a les biblioteques Sud i Vapor Badia, per la remodelació d’espais i l’adquisició de mobiliari necessari per la bona prestació dels serveis. S’adquiriran mobles expositius, butaques i punts de lectura confortables, panells absorbents de soroll i taules modulars per a la creació d’un espai jove, entre d’altres.

L’ajut també permetrà dur a terme diverses millores al Teatre La Faràndula i a Ca L'Estruch, el centre de Creació de les Arts en Viu. Es comprarà material tecnològic i digital, així com nous programaris pels equips informàtics, pel Medialab, l’espai d’experimentació i producció d’arts digitals on els artistes residents poden desenvolupar els seus projectes. També es renovaran els bucs per a la realització d'assaigs de música, amb nous amplificadors, equips de veu, taules amplificades, microfonia, bateria, suports i cablejats.

Pel que fa a La Faràndula, es comprarà un projector que és necessari per molts dels espectacles que programa el teatre. A més, aquesta subvenció permetrà renovar les cadires més antigues i comprar-ne de noves, així com taules i miralls, per a diversos espais que s’han adequat com a camerinos.