PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

25
abril
2022

L’Ajuntament rep una subvenció de més de 85.000 euros per al desenvolupament del programa Escolta Jove

L’Ajuntament rep una subvenció de més de 85.000 euros per al desenvolupament del programa Escolta Jove

L’Ajuntament rebrà una subvenció de la Diputació de Barcelona per al desenvolupament del programa Escolta Jove, que té per objecte el finançament de l’increment dels recursos i de les eines que els ens locals destinen a atendre, principalment, les necessitats d’informació, orientació i acompanyament vivencial de les persones joves.

La Diputació de Barcelona aporta 85.333,33 euros per ampliar recursos per a la detecció i la gestió, en fases incipients, de casos de vulnerabilitat, trastorns o conflictes latents i actuar per tal de revertir la situació.

Des de finals de 2020, l’Ajuntament de Sabadell va començar a organitzar accions en aquest sentit per pal·liar algunes de les conseqüències de la Covid-19 més presents entre els i les joves: l’augment de l’ansietat, la gestió de les emocions i d’altres aspectes emocionals.

Actualment l’Oficina Jove disposa de l’Assessoria d’acompanyament emocional, una assessoria confidencial i gratuïta. El programa Escolta Jove reforça les funcions d’informació i orientació en el marc d’actuacions de prevenció, detecció i intervenció des dels serveis locals de joventut.