PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

02
Maig
2022

L’Ajuntament té previst aportar prop de 100.000 euros al programa Fem Vacances, d’activitats d’estiu adreçades a persones amb discapacitat

Demà es porta al Ple l’aprovació de les subvencions a les sis entitats que organitzen els casals, viatges i colònies

L’Ajuntament té previst aportar prop de 100.000 euros al programa Fem Vacances, d’activitats d’estiu adreçades a persones amb discapacitat

El programa Fem Vacances tornarà a oferir durant l’estiu diferents activitats adreçades a persones amb discapacitat. En aquest marc, i entre els punts que es tractaran demà al Ple Municipal, es portarà a aprovació la concessió de prop de 100.000 euros en subvencions a les sis entitats que organitzen les propostes, en col·laboració amb l’Ajuntament. Les entitats que rebran els ajuts seran ANDI Down Sabadell, L’Estel, Obrir-se al Món, Viu-la, Fundació AVAN i Grandalla. 

El Fem Vacances inclou casals, viatges i colònies un cop han finalitzat les activitats escolars i constitueixen una oportunitat per a la convivència i el desenvolupament d’habilitats per a les persones amb discapacitat, alhora que faciliten a les famílies la compatibilitat de les vides laboral i familiar. Està previst que enguany, les propostes ofereixin un total de 144 places, de les quals 93 són per a casals i 51 per a vacances i colònies.

Amb el programa i l’aportació municipal, es vol contribuir a què les persones amb discapacitat puguin prendre part en activitats de lleure específiques i proporcionar un suport econòmic a les famílies per reduir el sobrecost que aquestes propostes comporten respecte les activitats de lleure de caràcter ordinari.