PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

18
Febrer
2014

L’alcalde de Sabadell, Joan Carles Sánchez, participa en una activitat d’animació a la lectura a l’IES Jonqueres

L’alcalde de Sabadell, Joan Carles Sánchez, ha participat aquest matí en una activitat d’animació a la lectura a l’IES Jonqueres

L’alcalde de Sabadell, Joan Carles Sánchez, ha participat aquest matí en una activitat d’animació a la lectura a l’IES Jonqueres. Es tracta de l’activitat “Entre llibres”, que consisteix en què els alumnes de tots els cursos fan lectura cada dia d’1/4 de 12 del matí a 3/4 de 12, una pràctica que persegueix convertir-se en un hàbit  consolidat entre l’alumnat del centre. 

Joan Carles Sánchez ha fet la lectura del conte El grito de David Monteagudo, un relat en homenatge als castellers. És una crònica castellera narrada en primera persona, un intent d’explicar les sensacions que es viuen quan s’aixeca un castell. Monteagudo, ha estat casteller i coneix de primera mà aquesta vivència.

Joan Carles Sánchez ha explicat als alumnes, representants dels diversos cursos de l’IES Jonqueres, que el conte és

un text carregat de simbolisme de l’esforç que costa construir un pilar de 8, un dels castells més difícils que existeixen.

Després de la lectura, Sánchez ha mostrat en un vídeo un pilar de 8 aixecat a Vilafranca i ha comentat el text amb les imatges que anava mostrant. La lectura de l’alcalde s’ha realitzat a la biblioteca del mateix centre, ha estat gravada en vídeo i serà visionada per tots els cursos del centre.