PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

20
Gener
2014

L’alcalde de Sabadell rep una representació de la Jove Cambra, amb el vicepresident mundial de l’organisme entre els assistents

L’alcalde de Sabadell, Joan Carles Sánchez, es va reunir ahir amb una representació de la Jove Cambra a l’Ajuntament

L’alcalde de Sabadell, Joan Carles Sánchez, es va reunir ahir amb una representació de la Jove Cambra a l’Ajuntament. Entre els assistents, va ser present a la trobada el vicepresident mundial de la Jove Cambra Internacional, Jon Per Persent, que aquest cap de setmana ha visitat Catalunya. Així mateix va assistir a la reunió el regidor de Drets Civils de l’Ajuntament, Quim Carné, i, entre altres representants, el president nacional de la Jove Cambra Internacional Catalunya, el sabadellenc Carles Lombarte, el president de la Jove Cambra de Sabadell 2014, Emili González, i el president de la Jove Cambra de Sabadell 2013, Eduard Bombardó.

Durant la trobada, es van comentar els projectes en què treballa actualment la Jove Cambra, tant a nivell de Sabadell com a Catalunya i arreu del món. Així mateix, es va acordar que properament l’alcalde visitarà la Jove Cambra Sabadell per continuar aprofundint en el diàleg amb aquesta entitat així com intercanviant punts de vista sobre diferents temes d’interès social i econòmic que afectin especialment el col·lectiu jove. 

La Jove Cambra es defineix com una associació no governamental que es posa a l’abast de la capacitat i iniciativa dels seus membres per tal de potenciar les habilitats directives, l'assumpció de responsabilitats, el compromís social i l'esperit emprenedor mitjançant el desenvolupament de projectes per la comunitat/ciutat/societat. L’organisme forma part de la Federació Mundial de Joves Liders i Emprenedors.

La Jove Cambra és una associació de gent jove d’entre 18 i 40 anys, amb presència a més de 120 països als cinc continents. L’activitat de l’organisme es recolza en el principi de l'aprenentatge pràctic. Els programes que s'organitzen sorgeixen de la pròpia iniciativa de cada membre i són l'instrument per assolir l'objectiu de l'associació: Formació a través de l'acció i l'acció en benefici de la comunitat.

Entre les seves actuacions es troba la formació i també altres línies com ara el desenvolupament professional. Així, representa un entorn on es fomenten les relacions personals a través del treball en equip, establint relacions arreu del món on es poden intercanviar idees de negoci i realitzar transaccions comercials amb altres membres interessats d'altres Joves Cambres del país i del món. La Jove Cambra de Sabadell és present a la ciutat des del 1967.