PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

22
Gener
2014

L’alcalde de Sabadell visita la nova zona d’Atenció Continuada i Urgent del centre sanitari de Sant Fèlix

L’alcalde de Sabadell, Joan Carles Sánchez, va visitar ahir la planta baixa del centre d’atenció sanitària Sant Fèlix

L’alcalde de Sabadell, Joan Carles Sánchez, va visitar ahir la planta baixa del centre d’atenció sanitària Sant Fèlix, on s’ubica la zona d’Atenció Continuada i Urgent de l’equipament, que comprèn el Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP) i també un espai de consultes per l’atenció a pacients crònics. L’àmbit ha estat recentment objecte de millores que van entrar en funcionament durant la segona meitat de 2013 i que han permès reorganitzar i optimitzar els espais.

A la visita van assistir el director d’Atenció Primària Metropolitana Nord –ICS-, Dr. Rafael Gracia; el director de Sector Sanitari del Vallès –CatSalut-, Dr. Joan Parellada; la regidora de Salut de l’Ajuntament de Sabadell, Cristina Moreno; el responsable assistencial del Vallès Occidental, Dr. Josep Maria Bonet; la directora d’Atenció Continuada i Urgent Territorial (ACUT-ICS), Dra. Carme Lisbona; el director de l’àrea sanitària, Dr. Josep Ballester i la directora tècnica dels equips de residències de MUTUAM, Dra. Marta Chandre.

Les actuacions realitzades a la planta baixa de l’equipament, que han comportat intervencions en més de 300 m2, han consistit en l’ampliació a la zona assistencial de 3 consultes i un punt de control d’infermeria amb dos llits que garanteixen l’atenció del pacient crònic complex, a més de l’ampliació de l’espai dels 5 box que ja existien. Així mateix, s’han reordenat els espais a la resta de la planta, s’ha creat una sala d’espera d’urgències, una nova disposició del taulell d’atenció a l’usuari i un espai per a la coordinació de l’atenció als pacients crònics complexos. Des d’aquest nou espai també es coordina, conjuntament amb MUTUAM, l’atenció als pacients en residències geriàtriques. 

Les millores donen continuïtat a altres actuacions que s’han portat a terme al conjunt del Centre d’Atenció Especialitzada Sant Fèlix (a diversos punts de l’edifici) amb l’objectiu de proporcionar un millor servei a la ciutadania. Concretament les que afecten al CUAP i la zona d’atenció als pacients crònics complexos s’emmarquen en l’acompliment dels objectius del Pla de Salut 2011-2015, pel que fa a l’atenció a la cronicitat o als pacients més fràgils, reduint així la necessitat d’haver de recórrer als serveis hospitalaris.