PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

15
Juny
2022

L’alcaldessa de Sabadell i presidenta de l’Arc Metropolità prendrà part demà com a ponent a la jornada La Metròpoli a debat

L’alcaldessa de Sabadell i presidenta de l’Arc Metropolità prendrà part demà com a ponent a la jornada La Metròpoli a debat

L’alcaldessa de Sabadell i presidenta de l’Associació de Municipis de l’Arc Metropolità, Marta Farrés, serà demà dijous, 16 de juny, una de les ponents de la jornada “La Metròpoli a debat”, impulsada per la Fundació Ernest Lluch amb el suport de la Diputació de Barcelona. Durant la trobada s’oferirà un marc de reflexió sobre els problemes que afecten a l’àmbit local, els reptes de la regió metropolitana i el paper dels ajuntaments, així com les relacions que s’estableixen entre l’administració de proximitat i la ciutadania. La jornada tindrà un format híbrid: presencial a l’Espai Francesca Bonnemaison de Barcelona, amb aforament limitat, i també serà retransmesa en línia a través d’aquest enllaç.

La taula rodona en la qual intervindrà l’alcaldessa de Sabadell començarà a les 11.30h del matí, sota el nom de “La Metròpoli: reptes polítics de futur”. Farrés hi prendrà part juntament amb l’alcalde de Cornellà i vicepresident executiu de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), Antoni Balmón, i el tinent d’alcaldia de l’Ajuntament de Barcelona i vicepresident de Planificació Estratègica de l’AMB, Jordi Martí.

Serà després de l’obertura de la Jornada, que a les 9.30h protagonitzaran la presidenta de la Diputació de Barcelona, Nuria Marin i el president de la Fundació Ernest Lluch, Joan Majó i del Diàleg “Els reptes territorials i de governança de la Metròpoli”, que a partir de les 10 h comptarà amb el professor de Geografia a la Universitat Autònoma de Barcelona i que havia estat Secretari de Planificació Territorial de la Generalitat, Oriol Nel·lo i amb l’experta en governança metropolitana i polítiques urbanes, Mariona Tomàs.

La clausura de la Jornada, a la 1, anirà a càrrec de Xesco Gomar, president delegat de l’Àrea d’Acció Climàtica de la Diputació de Barcelona.