PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

21
Setembre
2017

L’Aprenem, per facilitar l’aprenentatge de llengües partint de l’intercanvi lingüístic, a l’Escola d’Adults Concòrdia

El proper dilluns, 25 de setembre, tindrà lloc l’acte de presentació i es conformaran els primers grups

El projecte Aprenem, que vol facilitar l’aprenentatge de llengües entre la ciutadania partint de l’intercanvi lingüístic, es portarà a terme enguany al Centre de Formació d’Adults (CFA) de la Concòrdia. Amb els tallers, els participants aprenen i ensenyen llengües aplicant una metodologia innovadora i a través de dinàmiques de lectura i conversa.

La participació és gratuïta i aquest curs a Sabadell, en principi, s’aprendrà i s’ensenyarà català, castellà, anglès, francès, rus i àrab. El proper dilluns, 25 de setembre, a les 10 del matí, l’Escola d’Adults de la Concòrdia (c. de la Solidaritat, 21) acollirà l’acte de presentació de l’Aprenem, durant el qual es configuraran els primers grups.

Per tal de portar a terme les sessions, els participants compten amb una àmplia selecció de recursos per a l’aprenentatge disponibles al centre i també al web del projecte. Així mateix, entre les novetats d’aquest curs, dins l’intercanvi lingüístic en castellà es donarà formació específica per a la preparació del nivell A-2, necessari per a la tramitació de la nacionalitat.

Els tallers de l’Aprenem es portaran a terme els dilluns al matí entre l’octubre i el juny i la matrícula és oberta durant tot el curs, de manera que hi poden accedir nous participants sempre que hi hagi places disponibles.

El projecte afavoreix l’ús social del català al mateix temps que s’aprenen altres llengües. Alhora es reforcen la integració i la cohesió social, fomentant les relacions intergeneracionals i interculturals, a través de la participació d’una iniciativa comunitària.

Més informació aquí o per correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..