PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

29
Desembre
2020

L’arribada dels Reis d’Orient a Sabadell, el proper dissabte, es podrà veure en ‘streaming’

L’ambient de la Fira Reial també es retransmetrà en directe el dimarts 5 de gener, de 18 a 20 h

L’arribada dels Reis d’Orient a Sabadell, el proper dissabte, es podrà veure en ‘streaming’

Els Reis d’Orient, acompanyats dels seus patges, arribaran a Sabadell el dissabte 2 de gener de 2021 a la Fira Sabadell, on els rebran l’alcaldessa, els portaveus dels grups municipals i l’ambaixador. Tots plegats faran un recorregut per les instal·lacions de la Fira Reial i l’alcaldessa lliurarà la clau màgica de la ciutat als Reis. L’acte es retransmetrà via Instagram Live.

Els Reis i tot el seguici s’estaran a la Fira Reial fins al 5 de gener perquè els infants de la ciutat els puguin visitar. Ho podran fer un total de 24.000 persones que tenen ja la cita prèvia per entrar-hi.

I perquè ningú no es quedi sense veure els Reis, el dimarts 5 de gener, de 18 a 20 h, també es retransmetrà en streaming la Fira Reial, en directe. En col·laboració amb Ràdio Sabadell, s’oferirà en directe, per mitjà del canal municipal de Youtube, els diferents elements de la comitiva reial, distribuïts pels diferents espais de la Fira. És a dir, la zona de tallers de Ses Majestats, el Món dels Desitjos, el Pavelló Reial, com també el Bosc de les Fades de la Son, entre moltes altres sorpreses. 

D’altra banda, el 31 de desembre es posarà en marxa el lliurament telemàtic de la carta. Coincidint amb l’arribada dels Reis a Sabadell, s’obrirà un espai al web municipal de Nadal, on els infants podran triar a quin dels tres Reis volen lliurar en línia la seva carta. Un cop enviada, Melcior, Gaspar o Baltasar, segons l’opció triada, els adreçaran unes paraules per mitjà d’un vídeo.