PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

13
Mai
2022

L’atorgament de més de 400 mil euros al Rebost Solidari serà un dels punts que es portarà dimecres a aprovació del Ple

L’atorgament de més de 400 mil euros al Rebost Solidari serà un dels punts que es portarà dimecres a aprovació del Ple

El Ple extraordinari del proper 18 de maig debatrà l’atorgament d’una subvenció directa al Rebost Solidari per al proveïment, gestió, emmagatzematge i distribució d’aliments a les famílies en situació de vulnerabilitat, derivades pels serveis socials municipals. La subvenció, de 404.000 euros, facilitarà la compra de productes i l’articulació dels sistemes per garantir la suficiència alimentària d’aquests ciutadans i ciutadanes.

L’Ajuntament de Sabadell té com un dels seus objectius prioritaris el d’assegurar el dret de les persones a viure dignament durant totes les etapes de la vida mitjançant la cobertura de les necessitats personals bàsiques i de les necessitats socials, en el marc de la justícia social i del benestar de les persones. La subvenció al Rebost Solidari, integrat per vint-i-cinc entitats de Sabadell que s’encarreguen de gestionar els recursos i garantir la millor i més eficient distribució dels aliments rebuts o adquirits, vol contribuir a avançar en aquesta línia.

A hores d’ara, el nombre de famílies ateses pel Rebost Solidari s’ha estabilitzat i se situa a l’entorn de les 1.800, dades similars a les de l’any 2019. Cal recordar que, a causa de la pandèmia, el Rebost va haver d’adaptar el seu funcionament i mecanismes, arribant a superar en els moments de més demanda les 2.600 famílies usuàries.