PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

02
Febrer
2022

L'atur a Sabadell experimenta un lleuger increment respecte el mes passat, però la taxa és manté un 22% inferior a l’any 2021

L'atur a Sabadell experimenta un lleuger increment respecte el mes passat, però la taxa és manté un 22% inferior a l’any 2021

L'atur a Sabadell s’ha incrementat lleugerament, seguint la mateixa dinàmica que el conjunt de la comarca del Vallès Occidental i  Catalunya. En concret, la xifra de gener de 2022 publicada avui és de 11.918 persones en situació d’atur, un 0,4% més respecte desembre (amb 48 persones desocupades més).

Pel que fa a la variació anual de l’atur a la ciutat és de -22,4%, és a dir, 3.438 persones aturades menys respecte el mateix període de l’any anterior.

Com indica la tinenta d’alcaldessa de Desenvolupament Econòmic i Impuls Administratiu, Montse González,

“després de deu mesos consecutius baixant, l'atur puja al gener, un mes en què tradicionalment ho acostuma a fer amb la finalització de molts contractes de la campanya de Nadal al que enguany també cal afegir l'efecte de la sisena onada. Les dades, però, són molt millors que les de fa un any, quan les xifres d'atur estaven encara descontrolades a causa de la pandèmia.”