PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

  Ajuntament de Sabadell

 • Millora d'entorns escolars a Arraona i Gràcia

 • Entorn escolar Joaquim Blume

 • Centre de Serveis Socials Sud

 • Projecte per ampliar l’ús d’aigua regenerada i freàtica a Sabadell

 • Sabadell fa servir aigua regenerada per netejar carrers i regar

 • Nous elements per reduir la velocitat del trànsit a la ciutat

 • Noves actuacions per pacificar i eliminar barreres arquitectòniques a l'entorn de l'escola Xaloc

 • L’Ajuntament de Sabadell i TUS comencen les proves amb un autobús d’hidrogen, zero emissions

 • El programa d’inserció laboral a la zona del Ripoll i al Districte 6 fomenta la inserció laboral

 • La millora de ferms i voreres continua a diversos carrers de la ciutat

 • L'Ajuntament i TUS han dut a terme millores en el servei de transport públic urbà de la ciutat

 • Visita d'obres a l'ampliació del centre cívic Sant Oleguer

 • Acte institucional d'obertura de Capital de la Cultura Catalana 2024

 • Millores en la tramitació de llicències d'obres

 • Dades TUS 2023 Transports Urbans de Sabadell

 • Visita a les obres del Pavelló Oest

  26
  Novembre
  2021

  L’empresa Allread guanya el premi a la millor empresa del fòrum d’emprenedoria Cafè Aventura

  L’empresa Allread guanya el premi a la millor empresa del fòrum d’emprenedoria Cafè Aventura

  L’empresa tecnològica Allread ha obtingut el primer premi a la Millor Empresa del Fòrum d’Emprenedoria Cafè Aventura, celebrat ahir al Centre d’Empreses Industrials de Can Roqueta.  En aquest espai, que ha arribat a la seva novena edició, persones emprenedores i responsables d’empresa han tingut l’oportunitat de conèixer altres experiències i professionals que poden resultar clau com a socis per al desenvolupament d’un negoci. L’activitat es centrava en projectes i empreses amb menys de tres anys d'activitat amb un potencial clar de creixement.

  Allread és una empresa del tipus spin-off deep tech del Centre de Visió per Computador - CVC (Universitat Autònoma de Barcelona). El seu negoci principal neix del desenvolupament del seu core tecnològic, un programari de visió artificial basat en Deep Learning, resultat d'una investigació de més de 5 anys al CVC, que permet automatitzar processos operatius en detectar i digitalitzar text, codis i símbols a les cadenes de subministrament.

  El segon guardó en aquesta categoria l’ha rebut l’empresa The Predictive Company que ofereix un programari per a l'eficiència energètica. Es basa en intel·ligència artificial que optimitza el funcionament dels sistemes de climatització d'un edifici i redueix el seu consum fins a un 30%. Aquesta solució, que es pot implementar sense cap dispositiu exclusiu, comercialitza una tecnologia provinent del centre d'investigació MCIA adjunt a la UPC i s'alimenta de les dades internes i externes del mateix edifici. Aquest producte és ideal per a empreses del sector energètic o de gestió d'immobles que vulguin afegir una capa d'intel·ligència als seus serveis.

  En la categoria a Millor Projecte Empresarial el guanyador ha estat Cofling. Implementa un model d'economia circular dins del sector del cafè per a la revaloració dels pòsits del cafè produïts per cafeteries, hotels i oficines en productes d'alt interès en el sector cosmètic i alimentari.

  En aquesta edició, com ja va passar l’any anterior, s’han tornat a repartir 8.500 euros entre la primera i segona candidatura com a millor empresa i idea de negoci. Per la primera classificada  en la categoria "Millor empresa" , la dotació econòmica és de 4.000 euros, complementat amb l'accés al programa de mentoria d'aproximadament un any de durada, i l'entrada a un espai de coworking durant mig any. Per a la segona empresa la dotació econòmica és de 2.500 euros i també té accés al programa de mentoria. D´altra banda, per la categoria "Millor idea de negoci" la dotació econòmica a la primera idea classificada és de 2.000 €. També disposa de 10 hores d´assessoria i l'accés a un espai d´incubació.

  L’Ajuntament de Sabadell ha organitzat aquest acte amb la col·laboració dels Ajuntaments de Barberà del Vallès, Castellar del Vallès i Sant Quirze del Vallès amb el suport de la Diputació de Barcelona. En el decurs de la sessió s’ha ofert a deu empreses i cinc projectes empresarials l’oportunitat d’explicar els seus objectius i necessitats.

  Categories Economia i treball Tags Cafè d'Aventura, economia i treball, emprenedoria