PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

05
Novembre
2015

L’empresa municipal d’aigües d’Addis Abeba (Etiòpia) visita la depuradora del riu Sec per conèixer la tecnologia de tractament d’aigües

Una delegació de l’empresa municipal d'aigües AAWSA d’Addis Abeba –la capital d’Etiòpia– ha visitat aquest matí la planta depuradora del riu Sec (EDAR Sabadell - Riuedaretiopia Sec). Concretament s’han interessat per les actuacions que s'hi estan duent terme per posar en funcionament les línies de tractament mitjançant la tecnologia de bioreactors de membranes (MBR). Els treballadors etíops tenen la intenció d’aplicar aquesta tecnologia a la seva empresa.

 

L’EDAR Sabadell - Riu Sec és una de les primeres depuradores municipals de Catalunya que utilitza la tecnologia MBR, la qual permetrà tractar la totalitat del cabal d’entrada, és a dir, 35.000 m3/dia. D’aquesta manera, després del tractament de desinfecció, s’incrementarà la quantitat d’aigua regenerada que en sortirà. Aquesta actuació és fruit d’un conveni subscrit entre l'Ajuntament de Sabadell i l'Agència Catalana de l'Aigua, amb vigència fins al 31 de desembre de 2016.

La depuradora del riu Sec, inaugurada al febrer de 1992, dóna servei a una població de 200.000 habitants de Sabadell, Sant Quirze del Vallès i la zona de la Mancomunitat Sabadell-Terrassa.