PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

16
Setembre
2020

L’Escola d’Art i Disseny Illa inicia el curs 2020-2021, marcat per les mesures de prevenció i pel 40è aniversari del centre

L’Escola d’Art i Disseny Illa inicia el curs 2020-2021, marcat per les mesures de prevenció i pel 40è aniversari del centre

L’Escola Illa enceta el curs acadèmic 2020-2021 en un context marcat per les mesures sanitàries. Aquest curs el centre municipal mantindrà i consolidarà les col·laboracions que a nivell professional s’han establert amb diferents entitats, institucions públiques i privades i empreses, entre d’altres, amb l’objectiu que l’alumnat mantingui una vinculació directa i constant amb la realitat professional i artística.

En el context actual, l’acollida de l’alumnat a l’Escola es farà seguint les mesures sanitàries establertes: per grups i en dos dies, 17 i 18 de setembre, i de forma esglaonada. Totes les places ofertades en il·lustració, disseny gràfic i disseny de moda estan cobertes. En total, 140 alumnes estudiaran cicles formatius a l’Illa el curs 20-21.

Ateses les condicions sanitàries excepcionals, no hi haurà inauguració oficial del curs de cicles formatius, que es feia al mes de setembre, ni tampoc sessions d’acollida a les famílies, a l’octubre. En funció de l’evolució de la pandèmia, es podrien reprogramar aquests actes.

A més, enguany se celebra el 40è aniversari del centre. En aquest sentit s’estudiaran quines són les possibilitats per portar a terme la commemoració en un format segur.

Illa Oberta Tallers d’Art

Pel que fa als ensenyaments no reglats “Illa Oberta Tallers d’Art”, el dijous 24 de setembre tindrà lloc una sessió virtual de portes obertes a les 19 hores per donar a conèixer els seus espais i l’oferta de tallers. Els nous cursos s’inicien a partir de l’1 d’octubre i l’oferta inclou arts com ara dibuix, gravat, serigrafia, còmic, fotografia, ceràmica, vitrall, joieria i moltes altres opcions. La novetat d’aquest any és un taller de lettering, on es pensa la cal·ligrafia com un art vinculat al dibuix. Encara es poden fer matriculacions en els tallers que tenen places disponibles. Els tallers s’inicien a l’octubre i finalitzen al juny en horaris compresos entre les 17:30 hores i les 21:30 hores de dilluns a dijous, i donen continuïtat a l’oferta formativa d’altres anys.

Lema del curs

El lema del curs 2020-2021 és “Del plural neix el singular”. Inspirat en una frase de l’Eulàlia Bosch –filòsofa, curadora d’exposicions i creadora de programes que connecten les arts, l’educació, i la vida urbana–, simbolitza que el singular neix del plural, que ningú no és prou fort/a per viure sol/a i que ens hem de cuidar tots i totes; que la comunitat ens dóna un lloc a cadascú/una de nosaltres i així ens permet tenir un paper i un espai per desenvolupar els talents. La riquesa del plural és que permet que se sumin molts singulars.

Més informació i inscripcions a Escola Illa.