PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

21
Juny
2018

L’Escola Illa celebra divendres l’acte de cloenda de curs

l’Escola Illa tancarà el seu 37è curs, que ha estat intens, fructífer i enriquidor

L’Escola Illa celebra divendres l’acte de cloenda de curs

L’Auditori del Vapor Llonch acollirà demà, divendres 22 de juny, l’acte de cloenda del curs 2017-2018 de l’Escola Illa. La trobada, que s’iniciarà a les 11.30 h, inclourà la projecció d’un audiovisual sobre les activitats realitzades durant l’any i el lliurament de premis als millors Projectes Finals i Projectes Integrats de cada cicle formatiu, així com els premis a alumnat que ha guanyat concursos en diferents projectes de col·laboració portats a terme amb entitats o institucions de la ciutat. L’acte comptarà amb l’assistència del tinent d’alcalde i regidor d’Educació, Joan Berlanga.

La cloenda arribarà després del comiat a les aules de l’Escola, amb el lliurament de notes i tutories i el comiat de l’alumnat de 1r curs a l’alumnat de 2n de cada cicle formatiu i una sessió fotogràfica per grup/classe.

Després de l’acte formal de l’Auditori, la jornada finalitzarà amb un vermuteque, una petita festa vermut amenitzada per DJ Madame et al.

D’aquesta manera, l’Escola Illa tancarà el seu 37è curs, que ha estat intens, fructífer i enriquidor, tant pel que fa a l’activitat docent, com també per les moltes altres propostes que s’han dut a terme: xerrades i jornades, tallers i workshops, col·laboracions i participacions, concursos, exposicions, premis i desfilades. Un curs que ha tingut l’expressió “Ad Libitum” com a leitmotiv. Es tracta d’una expressió llatina, molt usada en el camp musical i que significa "al gust de cadascú", "a plaer", "a voluntat", tot fent referència a certa llibertat expressiva personal, un tret que es considera fonamental a l'Escola pel que fa a l'aprenentatge de cada alumne.