PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

27
Maig
2019

L’Escola Illa col·labora amb l'empresa Estampa Tu Tela per acostar l’alumnat al món de l’estampació tèxtil digital

L’activitat és una nova mostra de col·laboració amb la xarxa empresarial per apropar el món educatiu al teixit professional

L’Escola Illa col·labora amb l'empresa Estampa Tu Tela per acostar l’alumnat al món de l’estampació tèxtil digital

L’alumnat de 1r d’Estilisme d’Indumentària i de 1r d’Il·lustració de l’Escola Illa ha participat aquest curs en la segona edició del workshop (taller) Estampa Tu Tela, nascut de la col·laboració entre el centre educatiu i l’empresa d’estampació tèxtil digital. Amb aquest taller, els estudiants s’han pogut acostar a aquest àmbit, com també al sector de la moda infantil, tot col·laborant amb una empresa real, partint d’un encàrrec professional i desenvolupant totes les fases del procediment per donar-hi resposta.

Així mateix, al workshop s’ha volgut afavorir el treball en equips multidisciplinaris i per això al taller s’han format parelles integrades per un alumne d’Estilisme d’Indumentària i un d’Il·lustració.

Al taller, l’alumnat havia de crear una mini col·lecció d’estampats per a peces de roba infantil i dissenyar el look total del nen o nena amb els estampats aplicats. Per això, les propostes presentades pels estudiants han estat: un disseny de tres estampats concebuts com a col·lecció (coordinats); tres propostes de variacions de color de cada estampat; looks infantils primavera/estiu d’9nfant amb diverses peces (pantaló, samarreta, camisa, vestit, jaqueta, jersei, etc.), i presentació dels looks tot aplicant els estampats dissenyats.

Entre les activitats, el taller ha inclòs la xerrada i taller d’una professional del sector, Orsi Scoma, que va comentar amb els estudiants com l’estampació tèxtil pot ser una sortida laboral, tant per a un alumne/a de moda com d’il·lustració, ja que és un sector on actualment hi ha demanda.

Al final de tot el procés, els equips de treball han presentat les seves propostes, que l’empresa ha valorat per tal d’escollir-ne una i, com a reconeixement, procedir a la seva impressió.