PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

28
Juny
2018

L'Escola Illa col·labora en dos nous exemples de projectes per acostar l’alumnat a l’entorn professional

Amb les empreses Ikea i Estampa tu Tela

L'Escola Illa col·labora en dos nous exemples de projectes per acostar l’alumnat a l’entorn professional

La col·laboració amb empreses i entitats ha estat, un any més, un dels trets característics del curs a l’Escola Illa. Aquesta línia de treball, que acosta l’escola i el seu alumnat a l’entorn professional i impulsa projectes que capten el talent local, ha tingut darrerament dos nous exemples.

D’una banda, la col·laboració amb Ikea Sabadell, que s'ha realitzat amb la finalitat de dissenyar la gràfica per al projecte "WOW! Hemos entrado en IKEA!", que consisteix en un replantejament dels diferents nivells que composen l'accés a la botiga. La proposta s'ha plantejat com un laboratori d'idees, per ampliar els coneixements de l'alumnat en els àmbits del retail i el home furnishing, així com de les relacions i funcions dissenyador-client, amb sessions divulgatives i formatives que els estudiants han rebut de l’empresa, tant a la botiga com a l'escola. Sessions sobre identitat de branding, direcció creativa, comunicació o disseny gràfic.

En aquest marc, l'alumnat de 2n curs de Gràfica Publicitària, dins del mòdul de Projectes, ha presentat diferents propostes a un concurs, que finalment han guanyat Anna Fernández i Joan Romero.

Per la seva part, la col·laboració amb l'empresa Estampa tu Tela, de Sant Quirze del Vallès, s'ha realitzat en format de workshop, durant una setmana, entre l'alumnat de 1r curs dels cicles d'Il·lustració i Estilisme d'Indumentària, en equips de treball transversals d'ambdues disciplines artístiques i amb l'objectiu d'introduir els estudiants al món del tèxtil i l'estampació digital amb teixits naturals i pigments. Tot plegat en un projecte de creació d'una col·lecció de tres estampats de peces infantils de diferents franges d'edat, des dels 0 al 7 anys, de nen o nena, per a la temporada primavera-estiu i realitzant diferents peces: pantaló, samarreta, camisa/vestit o jaqueta/jersei.

La proposta ha estat dissenyar tres estampats concebuts com a col·lecció i que s'ha plantejat a mode de concurs, amb uns dissenys guanyadors que s'inclouen en l’oferta d'estampats de l'empresa. Els guanyadors han estat Paula Moreno, Belen Perea i Fran Pérez; i els finalistes Melisa Fernández i Mercè Gallego. A partir d'aquesta col·laboració, l’empresa ha acollit dues alumnes d'il·lustració per fer pràctiques a la seva empresa.