PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

28
Gener
2022

L'Escola Illa exposa els millors projectes de la 67a Type Directors Club de Nova York

Aquesta selecció internacional d’art tipogràfic es podrà visitar fins al 18 de febrer

L'Escola Illa exposa els millors projectes de la 67a Type Directors Club de Nova York

L’Escola Illa acull novament l’exposició dels millors projectes tipogràfics Type Directors Club de Nova York. L'exposició és una selecció internacional dels millors dissenys tipogràfics del 2020, exhibits a la 67a edició del certamen. La  La mostra està oberta al públic i es pot visitar a l’escola fins el 18 de febrer.

En aquesta selecció d’obres es pot observar com la tipografia està aplicada en diversos suports com llibres, cartells, marques corporatives, logotips o revistes.  Son treballs d’estudiants de molts països, com ara els Estats Units, França, Alemanya, Espanya, els Països Baixos, el Regne Unit, la República Popular de la Xina o Corea del Sur, entre altres.

És una oportunitat per conèixer les darreres tendències del disseny tipogràfic, un aparador d’experiments i un homenatge al paper i a la impressió. L’exposició està considerada, dins del sector, com la millor exposició mundial de tipografia.

Els premis els atorga per l’Associació Internacional Type Directors Club de Nova York fundada l’any 1946, una entitat que té la funció de vetllar per a la divulgació i protecció de la paraula escrita expressada formalment per mitjà de la tipografia i representada tant en mitjans impresos com en pantalla. Un jurat internacional ha fet la selecció dels treballs premiats que viatgen amb diverses maletes per tot el món al llarg de tot l’any.

La maleta ha vingut del Certamen de Tipos que es va fer a la Casa de Cultura Hermilio Alcalde del Río de Torrelavega, Cantàbria. Després del seu pas per l’Escola Illa viatjarà a l’Escola Bau de Barcelona.

L’exposició està oberta al públic i es pot visitar a l’escola, de 8’30 a 21’30 h, fins al divendres 18 de febrer. (Per a més informació: Escola Illa 93 711 48 05 – 93 711 40 59).