PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

  Ajuntament de Sabadell

 • Novetats al servei de Policia Municipal de Sabadell

 • Renovació del mobiliari urbà de la ciutat

 • Sabadell celebra l'espectacle inaugural de la Capital de la Cultura Catalana 2024

 • Acte d'homenatge a l'atleta sabadellenca Carme Valero

 • Dispositiu Policia Municipal, Mossos d'Esquadra i Policia Nacional

 • Noves millores als ferms i calçades per posar la ciutat al dia

 • Millora d'entorns escolars a Arraona i Gràcia

 • Entorn escolar Joaquim Blume

 • Centre de Serveis Socials Sud

 • Projecte per ampliar l’ús d’aigua regenerada i freàtica a Sabadell

 • Sabadell fa servir aigua regenerada per netejar carrers i regar

 • Nous elements per reduir la velocitat del trànsit a la ciutat

 • Noves actuacions per pacificar i eliminar barreres arquitectòniques a l'entorn de l'escola Xaloc

 • L’Ajuntament de Sabadell i TUS comencen les proves amb un autobús d’hidrogen, zero emissions

 • El programa d’inserció laboral a la zona del Ripoll i al Districte 6 fomenta la inserció laboral

 • La millora de ferms i voreres continua a diversos carrers de la ciutat

  11
  Gener
  2023

  L’Escola Illa ofereix més places i nous tallers d’arts

  L’Escola Illa ofereix més places i nous tallers d’arts

  L’Escola d’Art i Disseny Illa inicia aquest 2023 amb una ampliació de la seva oferta de tallers d’art, així com de les places en alguns dels seus cursos ja existents. El període d’inscripció per aquesta nova oferta de tallers d’art és del 16 al 20 de gener.

  Els àmbits amb noves propostes i més places són els següents:

  Àmbit del Dibuix

  En aquest àmbit s’ofereix una nova proposta, el Taller de múltiples, sobre diverses tècniques de dibuix aplicat a les tècniques de repetició i reproducció tradicionals d’imatges. El taller estarà impartit per l’artista Anna Bustins. S’hi exploraran els diferents registres gràfics associats a les tècniques d’impressió manual com la serigrafia, el gravat en relleu, la monotípia o els tipus mòbils.

  Sense deixar l’àmbit del dibuix, l’Illa amplia l’oferta amb dos tallers de lettering, a càrrec de David Martín. Es tracta d’un curs per aprendre cal·ligrafies bàsiques mitjançant l’escriptura amb plomí i tinta, així com les estructures bàsiques de les lletres que s’observaran en detall per poder entendre la seva expressivitat comunicativa.

  Destaca, també, el taller que condueix l’artista sabadellenc, Oriol Vilapuig, Taller de Pintura, dibuix i color. L’activitat vol ser un lloc que possibiliti compartir experiències a partir de l’aprenentatge d’un llenguatge de coneixement tan universal com el dibuix i la pintura.

  Àmbit del Volum

  Pel que fa als tallers de ceràmica, s’ha organitzat el d’Aula oberta de ceràmica. Anirà a càrrec de la ceramista Maria Bosch, enfocat com un espai d’experiències creatives amb la mirada cap la recerca i innovació ceràmica. Comptarà amb la presència puntual d’altres ceramistes.

  Àmbit de la Fotografia

  Per a aquest trimestre, l’Illa proposa diversos tallers de fotografia, com el d’Introducció a la fotografia digital, a càrrec de la fotògrafa Victòria Rovira. Serà una introducció al món de la fotografia per aprendre a utilitzar la càmera per potenciar la mirada i tenir unes bases sòlides per continuar fotografiant.

  També s’ofereix el taller Projectes: com construir una narració fotogràfica. Un taller dirigit per la fotògrafa Gemma Miralda i pensat per crear un projecte fotogràfic comú, supervisat, i a partir del qual l’alumnat realitzarà una sèrie fotogràfica. Al llarg del curs, es revisarà el llenguatge fotogràfic i narratiu per orientar l’alumnat en el seu treball personal.

  Àmbit de les Arts and Crafts

  En aquest terreny, s’agrupa tota una diversa oferta de tallers d’arts i oficis com el Taller obert d’enquadernació, impartit per l’enquadernadora Marta Soley. S’aprofundirà en les tècniques d’enquadernació i en la realització de projectes propis i en grup, incidint en les diferents metodologies de treball enquadernatiu (per prendre-hi part, cal tenir coneixements previs o haver fet el curs d’iniciació).

  També s’ofereix el Taller de vitralls, que condueix el mestre vitraller Joan Serra, en el qual es treballaran coneixements pràctics i teòrics de l’ofici de vitraller per tal d’aprendre totes les passes per arribar a la confecció d’un vitrall: patronatge, tall del vidre, emplomat, soldat, massillat i brunyit.

  Una altra possibilitat és el taller Coser y cantar. Fes la teva roba, una proposta de la dissenyadora i patronista Carme Morral d’iniciació al disseny de moda, al patronatge i a la confecció per a joves i adults. Amb temes com la presa de mides, pràctiques amb màquina de cosir, overlock, planxa, patrons base i transformacions, tall i confecció, arranjaments, costumització de peces de vestir, es tractaran nocions de disseny i coneixement de teixit.

  Finalment, en el Taller de joieria, a càrrec de la joiera Isona Ten, es podran adquirir els coneixements teòrics i pràctics per a la realització de joies mitjançant la tècnica de la cera perduda. En el taller s’experimenta amb diferents tipus de ceres i s’aprèn a fer motlles de silicona per obtenir reproduccions de la peça.

  Per a més informació: Escola Illa 93 711 48 05 – 93 711 40 59

  https://escolaillaartidisseny.sabadell.cat/

  Categories Educació Tags Escola Illa, Tallers d'Art de l'Escola Illa