PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

15
Novembre
2019

L’Escola Illa organitza per primer cop la Setmana de la Moda i la Sostenibilitat

L’Escola Illa organitza per primer cop la Setmana de la Moda i la Sostenibilitat

L’Escola Illa ha organitzat recentment, per primera vegada, la Setmana de la Moda i la Sostenibilitat. La iniciativa ha comptat amb diverses activitats destinades a l’alumnat del centre, que havia expressat el seu interès en tractar aquest àmbit. L’organització ha anat a càrrec del cicle formatiu d’Estilisme d’Indumentària.

La Setmana ha tingut lloc del 4 a 8 de novembre. Durant aquests cinc dies, s’han dut a terme xerrades diverses, com ara Organic Cotton Colours, a càrrec de Santi Mallorquí. I també la de Maria Molina, exalumna de l’escola, que va descriure els processos de creació de teixits i les seves diferents qualitats, a partir de materials reciclats. Així mateix van pronunciar una conferència Eme Rock i Roberto Piqueras, integrants de la marca Makeo Top, de roba de segona mà, que van tractar la recerca del residu, la dignificació de la peça i la reutilització del producte.

D’altra banda, també es va dur a terme un taller de moda sostenible, a càrrec de Núria Espinach, exalumna del centre municipal, dissenyadora i patronista, que va plantejar qüestions com què és la moda sostenible i per què és tan necessari reconduir els projectes actuals, des d'una perspectiva de responsabilitat socioambiental.

Finalment, la Setmana es va clausurar amb la conferència Economia verda i circular. Cap a un model de consum i producció sostenible, a càrrec de Vallès Circular, que va tractar de l’aposta per un nou model econòmic centrat en l’economia circular, que permet allargar el temps de vida de productes i materials.