PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

04
Febrer
2016

L’Escola Illa torna a mostrar la creativitat i el talent dels alumnes de moda al 080 Barcelona Fashion

Així mateix, el centre municipal exposa els projectes finals dels estudiants del cicle d’Estilisme d’Indumentària al Casal Pere Quart

L’Escola Illa torna a mostrar la creativitat i el talent dels alumnes de moda al 080 Barcelona Fashion

 

L’Escola Illa torna a participar en la 080 Barcelona Fashion, que fins al 5 de febrer es celebra en un nou escenari, la Casa Llotja de Mar de la capital catalana. El centre municipal sabadellenc serà present, a través dels alumnes de moda (és a dir, els estudiants del Cicle d’Estilisme d’Indumentària), tant a les desfilades com en diverses activitats i propostes vinculades al certamen.

En aquest marc, la participació del l’Escola Illa passa per l’exposició de tesines de les alumnes Marina Martín Correas i Laura Mañas Santacreu a l’Open Area, i per la participació en la “Photo Shoot Exhibition”, on s’exposaran els resultats del NEO2 Photo Shoot Contest de l’edició de juliol de 2015. Així mateix, alumnes de 1r i 2n curs del cicle d’Estilisme d’Indumentària prendran part com a vestidores a totes les desfilades, en conveni de Formació Pràctica en Centre de Treball (FCT). També estudiants de l’Escola van assistir dimarts a la conferència taula rodona “Costura a l’armari”, sobre el dissenyador Pedro Rodríguez i seran presents a la presentació del llibre i col·loqui protagonitzat per Manolo Blahnik.

Al 080, una trentena de dissenyadors i marques catalanes consagrades presentaran les seves tendències per a la tardor de 2017 amb l’objectiu de reconèixer el disseny català i el valor dels talents emergents. A més de les desfilades, també s’estan portant a terme activitats paral·leles, com el market de l’Open Area, per tal de descobrir petites marques i complements o la jornada Clúster Modacc, que impulsa el Barcelona Fashion Showroom de multimarca, amb una vintena de marques que exposen els seus productes a diversos operadors internacionals.

Entre les propostes, es presentarà la idea de negoci guanyadora de la primera edició del Fashion Ideas Contest, un concurs per fomentar i donar suport a les iniciatives emprenedores dins el món de la moda; i es pot visitar la mostra “Costura a l’armari” amb vestits de Pedro Rodríguez. L’actual edició comptarà amb el convidat Manolo Blahnik, prestigiós dissenyador de sabates, que presentarà el seu llibre Manolo Blahnik: Fleeting Gestures and Obsessions en una classe magistral.

Exposició al Casal Pere Quart

D’altra banda, del 5 al 29 de febrer, a la Sala 2 del Casal Pere Quart de Sabadell, es podrà visitar “Trendy City. Col·leccions”, una exposició de les 17 col·leccions realitzades per l’alumnat del 2n curs d’Estilisme d’Indumentària de l’Escola Illa, que es van presentar a la desfilada realitzada al maig a l’Estruch. El concepte sobre el qual s’han inspirat les col·leccions és el de la ciutat: ciutats d’avui, d’ahir, de demà, fictícies, de cinema, etc., a partir de les quals cada alumne mostra la seva part més creativa i íntima.

Han servit d’inspiració Barcelona, Còrdova, Nova York, Churchill (Canadà), Rovaniemi (Lapònia), Rio de Janeiro, Viena, Milà, Montecarlo, Long Beach; ciutats d'antigues civilitzacions com el Caire o Pompeia; de ciència-ficció com Metròpolis; ostentoses com la Versalles del segle XVIII... Els mercats on s’ubiquen aquestes propostes són variats: nuvi, prêt-à-porter, sport-wear i espectacle.