PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

29
Gener
2016

L’Escola Joan Montllor celebra la setmana cultural, que es clourà el divendres 5 amb una jornada de portes obertes

Les activitats coincidiran també amb la celebració del Carnestoltes

L’Escola Joan Montllor celebra la setmana cultural, que es clourà el divendres 5 amb una jornada de portes obertes

 

L’Escola Joan Montllor de Sabadell celebrarà, entre l’1 i el 5 de febrer, la setmana cultural del centre, que enguany es presenta sota el lema Tots Fem Catalunya. Les activitats es clouran el divendres 5 amb una jornada de portes obertes a la tarda, que inclourà diferents propostes i per mitjà de la qual famílies, veïnat i ciutadania en general podran conèixer en primera persona els espais i les característiques de l’escola. Així mateix, coincidint amb la celebració al febrer del Carnestoltes s’ha programat diverses accions relacionades amb aquesta celebració.

Els propers dies la comunitat educativa de l’escola realitzarà activitats relacionades amb Catalunya, el seu territori, la gastronomia, la cultura, els costums i les tradicions. Així mateix, els alumnes portaran a terme diferents tallers relacionats amb el carnaval, com la confecció de disfresses i altres tasques de plàstica, entre altres.

Per a la setmana es prepararan racons de decoració i exposició de treballs realitzats pels infants als vestíbuls i passadissos de l’escola; també s’hi podrà veure una silueta de la serralada de Montserrat, un arc modernista, un espai de Festa Major amb sardanes, castellers, gegants i capgrossos, diables, etc.

El dijous 4 de febrer, tots els alumnes menjaran truita i prendran part en una gimcana de jocs d’orientació per diferents espais del centre educatiu.

Així mateix, durant la setmana, els alumnes de segon i cinquè estrenaran l’obra de teatre La princesa segona i la interpretaran davant la resta de companys i companyes. La intenció és convidar altres centres a veure-la després de la setmana cultural.

Per a la jornada de portes obertes del divendres tarda, s’han previst actuacions a la pista, una passarel·la de disfresses i altres propostes que es clouran amb un berenar preparat per les mares i pares del centre. Durant la jornada, les famílies i el veïnat podran visitar els diferents espais de l’escola.