PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

19
Setembre
2022

L’Escola Miquel Carreras ha estrenat cuina i menjador, amb una inversió superior als 48.300 euros

 L’Escola Miquel Carreras ha estrenat cuina i menjador, amb una inversió superior als 48.300 euros

Aquest curs l’Escola Miquel Carreras, del barri de Ca n’Oriac, compta amb cuina i menjador renovats. La millora ha comportat una inversió superior als 48.300 euros i s’ha portat a terme dins les actuacions realitzades aquest estiu als centres educatius de la ciutat. Amb la reforma, s’han actualitzat i reorganitzat els espais, guanyant en funcionalitat i confort per als infants i el conjunt de la comunitat educativa de l’escola.

L'alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés, ha visitat avui l'escola, acompanyada del regidor d'Educació, Manolo Robles. Respecte a les millores, Farrés, ha remarcat que

“per al Govern de Sabadell l'Educació és una prioritat i per això, entre les diferents accions que impulsem, estem invertint i contribuint, fins i tot més enllà del que com a administració local ens tocaria, per tal que els centres educatius de la ciutat estiguin en les millors condicions possibles. La renovació de la cuina i menjador de l'Escola Miquel Carreras és una mostra d'aquesta manera de fer per garantir uns espais més funcionals i també més confortables”.

Les obres han comportat la reforma integral de la cuina i l’ampliació del menjador. A la cuina, s’han reorganitzat el espais de manipulació, emmagatzematge i neteja, aconseguint un espai més funcional i una millor relació amb el menjador a l’hora de servir els àpats. També s’ha millorat la il·luminació natural, la renovació d’aire i el confort acústic.

La reforma ha inclòs una reorganització dels accessos al gimnàs i al menjador, millorant la circulació entre els espais, eliminant l’antic vestíbul que hi donava accés i guanyant espai al menjador per ubicar-hi més taules i cadires.

En el marc de la reforma s’han pintat les parets, sostres i finestres de tot l’espai on s’ha actuat, s’han substituït les cortines i s’han renovat els paviments.

Millores al conjunt de centres educatius

A banda de la intervenció a l’escola Miquel Carreras, a l’Escola Can Deu també s’ha renovat la cuina i menjador, entre altres actuacions, i s’ha insonoritzat el menjador de l’Escola Tarlatana. Així mateix, es treballa en el projecte de cuina pròpia de l’Escola Amadeu Vives.

Tot plegat s’emmarca en el conjunt de millores impulsades als centres educatius de la ciutat, a les quals l’Ajuntament destina més d’1,92 milions d’euros. El total inclou les actuacions que s’han realitzat els darrers mesos a les escoles públiques com també intervencions que es faran properament, així com les accions per afavorir la mobilitat sostenible i segura als entorns dels centres.