PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

13
Juny
2016

L’Escola Municipal de Música i Conservatori celebra demà la festa de final de curs

L’Escola Municipal de Música i Conservatori celebra demà la festa de final de curs

L’Escola Municipal de Música i Conservatori celebra demà dimarts, 14 de juny, la festa final de curs. Serà a partir de les 6 de la tarda, al pati de l’edifici Carme Simó, al carrer del Jardí, 4 i es planteja com un acte lúdic que alhora reforça els lligams entre els diferents membres de la comunitat educativa del centre municipal.

Per a la celebració, s’han programat activitats diverses, entre les quals música en directe, jocs musicals i un concurs de pastissos –pastissos que han de tenir alguna relació amb la música–. Així mateix, per a la festa s’ha demanat als alumnes que portin un dibuix d’ells mateixos tocant l’instrument que estudien o, si encara no n’han començat cap, el que voldrien tocar.

Paral·lelament, continuen endavant els concerts de final de curs de les formacions de l’Escola de Música i Conservatori. Avui dilluns a l’Espai Cultura de la Fundació Antiga Caixa Sabadell 1859 actuen primer l’Orquestra Stradivari i, després, l’Orquestra Simfònica del Conservatori Professional. Dimarts, dia 21, el Grup de Vent Euterpe i el Grup de Metalls, dins el Dia de la Música, actuaran a la plaça del Gas.