PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

14
Novembre
2019

L’Espai Jove Doctor Plans amplia els dies d’obertura de 3 a 5 a la setmana

L’Espai Jove Doctor Plans amplia els dies d’obertura de 3 a 5 a la setmana

L’Espai Jove Doctor Plans, ubicat al barri de Can Deu, ha ampliat la cobertura del servei setmanal de 3 a 5 dies, equiparant-se així a la resta d’Espais Joves que formen part de la xarxa que hi ha a la ciutat.  D’aquesta manera es consolida com espai de referència pel jovent de la zona Nord.

L’objectiu de la Xarxa d’Espais Joves de Sabadell és oferir als i les joves de la ciutat un espai de trobada i relació amb un ampli ventall de propostes d’oci participatiu relacionades amb les arts, els esports o la informàtica, entre d’altres disciplines. Aquests espais tenen un programa de tallers, formatiu i d’oci, i faciliten eines per al desenvolupament personal, fomentant la participació.

Actualment la xarxa està formada per 5 espais joves: EJ Can Rull, EJ Can Puiggener, EJ la Creu de Barberà, EJ Torre-romeu i EJ Doctor Plans. El passat mes de setembre la Xarxa d’Espais Joves va encetar un nou curs amb una programació d’activitats nombrosa i diversa, adreçada a joves d’entre 12 i 18 anys en un horari de tarda de 16:30 a 20:30 h.