PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

30
Març
2022

L’espectacle familiar “Bye Bye Monstre” arriba aquest dissabte a La Faràndula

Amb cançons de Dàmaris Gelabert

L’espectacle familiar “Bye Bye Monstre” arriba aquest dissabte a La Faràndula

El dissabte 2 d’abril, a les 18 h, tindrà lloc l’espectacle familiar “Bye Bye Monstre” al teatre municipal La Faràndula. L’obra de Dagoll Dagom compta amb música de Dàmaris Gelabert i text de Marc Artigau, i està inspirada en la situació de confinament que han viscut milers de nens i nenes.

El musical explica la història de la Berta i la seva família, obligats a quedar-se a casa perquè pels carrers hi voltava un “monstre” molt perillós i contagiós: la Covid-19. L’objectiu de l’obra és posar en valor tot allò positiu que es pot extreure d’aquesta situació, com la solidaritat, la imaginació o la dedicació més acurada als nens i nenes.

La productora Anna Rosa Cisquella signa la seva primera direcció en aquest muntatge musical, que compta amb les animades coreografies de Lluc Fruitós, dels Brodas Bros. Alba Florejachs i Albert Triola són els pares, Marc Soler interpreta el germà que s’enfila per les parets, i Pep Cruz i Teresa Vallicrosa són dos avis que apareixen en les videotrucades de la família.

Més informació