PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

30
Maig
2022

L’Estruch organitza diverses propostes culturals per aquest divendres

Tindrà lloc el “Cafè d’artistes”, la instal·lació del projecte “Soroll” i l’espectacle “Mort de Riure”, de Los Galindos

L’Estruch organitza diverses propostes culturals per aquest divendres

Aquest divendres, 3 de juny, destaquen tres propostes culturals que es duran a terme a l’Estruch. La primera, el “Cafè d’artistes”, serà dos quarts de 5 de la tarda. El cafè és obert a tothom i es tracta d’un espai on els i les artistes residents a l’Estruch explicaran en quin moment del procés de creació es troben.

La segona proposta, a les 6 de la tarda, és la instal·lació del projecte “Soroll”, de Patrimoni Acústic. Aquest equip multidisciplinari, amb seu a Barcelona, es dedica a l’estudi del patrimoni acústic local. “Soroll” és fruit de la investigació de fonts documentals i de la pràctica artística, i pretén construir un pont entre el passat de la ciutat tèxtil i la ciutat actual catalana.

Finalment, a les 8 del vespre, Los Galindos presentaran al pati de l’Estruch l’espectacle de circ “Mort de riure” (MDR), adreçat a majors de dotze anys. La funció, que posa en qüestió l’arbitrarietat de la justícia amb el pallasso com a personatge en escena, destaca per ser una obra excèntrica on el riure, el divertiment i la fantasia en són el motor.

Més informació al web de l’Estruch.