PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

13
Maig
2022

L’exposició de clicks de referència torna a Fira Sabadell el 21 i 22 de maig amb 300m2 de maquetes

L’exposició de clicks de referència torna a Fira Sabadell el 21 i 22 de maig amb 300m2 de maquetes

La Fira sobre el món dels ninots dels clicks de Playmobil torna a la ciutat el 21 i 22 de maig al recinte de Fira Sabadell (pl. de la Sardana, 7). Aquesta novena edició es celebrarà durant dos dies i es podran veure multitud de clicks, una joguina de referència per a moltes generacions que s’ha convertit en un objecte de col·leccionisme i un recurs freqüent en el món de la comunicació des de la seva aparició a la dècada dels 70 a Alemanya.

Amb el títol “A Sabadell som Clicks”, l’Ajuntament de Sabadell, Fira Sabadell i l’associació catalana Catclicks presenten una de les mostres de referència sobre clicks. Aquesta Fira reuneix les condicions per posicionar-se com la més destacada per l’espai destinat a l’exposició i per les dimensions dels diorames fets amb figures que es representaran.

Enguany es preveuen 13 diorames de tamany XXL i en total hi haurà 300m2 de maquetes amb ninots. Les temàtiques d’aquests diorames aniran des de la pel·lícula “El senyor dels anells” a contes tradicionals, entre altres. La Fira pretén acostar a tothom els escenaris que es poden reproduir amb la gran quantitat d’accessoris, vehicles o edificis dels què disposen aquests ninots.

Programa d’activitats

A més de la zona d’exposició, s’han programat un conjunt d’activitats. Una vegada més, es proposa l’activitat “Buscaclick”. Es lliurarà als visitants un full on hi ha representades una sèrie de figures de clicks que cal localitzar en els diferents diorames. Tothom que encerti accedirà a sortejos de lots de Playmobil. D’altra banda, s’obrirà el concurs a Instagram #ClicksSBD2022. A més a més, hi haurà un espai de venda i tothom que sigui col·leccionista podrà adquirir peces descatalogades, novetats que han aparegut al mercat alemany, o senzillament les que es poden trobar encara a qualsevol comerç.

Zona infantil

Altres activitats programades són l’espai de tallers infantils. En concret s’ha previst una zona diferenciada per a infants de 0 a 3 anys on hi haurà espais de psicomotricitat, conta contes, entre d’altres coses i una altra per a nens i nenes de 3 a 12 anys. En aquest últim espai es podran fer manualitats, pintar o gaudir de jocs. Totes aquestes activitats estaran dinamitzades pel grup de joves participants en el programa d’ocupació “Casa oficis d’atenció a la infància” i el programes d’ocupació vinculats amb l’especialitat de mainaderes de Promoció Econòmica de Sabadell S.L, Vapor Llonch.

Homenatge als serveis essencials

El cartell d’aquesta edició pretén ser un homenatge als serveis que han desenvolupat una tasca essencial i de suport durant la pandèmia. Per exemple, els serveis mèdics, cossos de seguretat, bombers, entre molts altres, com a mostra d’agraïment del seu paper en primera línia en la lluita contra la covid-19. De fet, la fira “A Sabadell Som clicks” torna al recinte de Fira Sabadell després de dos anys de no haver-se pogut celebrar com a conseqüència de les mesures preventives vinculades a la Covid-19.

Horaris i entrades

“A Sabadell som Clicks” es podrà visitar 21 i 22 de maig de 10h a 20h. L’entrada és gratuïta per a menors de 12 anys i de 5 euros per a la resta. L’entrada es pot adquirir de forma anticipada i estalviar cues per mitjà del web www.firasabadell.cat. Per a més informació també es poden consultar els comptes d’Instragram @FiraSabadell, Twitter @FiraSabadell o Facebook https://www.facebook.com/firasbd