PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

11
Desembre
2018

L’Institut Castellarnau celebra dijous la cloenda de la participació a les 24 hores de resistència de Montmeló

El projecte es desenvolupa amb la implicació de l’alumnat de diferents cicles formatius que s’imparteixen a l’institut

L’Institut Castellarnau celebra dijous la cloenda de la participació a les 24 hores de resistència de Montmeló

El proper dijous, 13 de desembre, l’Institut Castellarnau acollirà l’acte de cloenda de la participació del centre aquest 2018 a les 24 hores de resistència de Montmeló. Aquesta és la 15a vegada que l’Institut pren part en la prova, dins un projecte esportiu que es planteja des d’una perspectiva pedagògica. I és que la participació a Montmeló és possible gràcies a la implicació d’alumnat de diferents cicles formatius que s’imparteixen al centre sabadellenc, amb la qual cosa els nois i noies apliquen els coneixements adquirits a un projecte real. La cloenda del proper dijous, a les 7 del vespre, comptarà amb l’assistència del tinent d’alcalde i regidor d’Educació, Joan Berlanga.

La participació enguany a la prova, al juliol, es va tancar amb un resultat més que positiu: una quarta posició a la classificació general i la segona de la categoria O-SBK. Tot plegat, competint amb equips professionals i internacionals i com a resultat de la tasca portada a terme al llarg de tot un curs acadèmic.  

Per tal de prendre part en les 24 hores de resistència, l’Institut Castellarnau va configurar un equip d’unes 60 persones entre alumnat, professorat i col·laboradors, que de manera voluntària es van implicar al projecte. Enguany es competiria, així mateix, amb una motocicleta nova, una Kawasaki ZX10R, model 2016.

Per tal d’assolir els objectius, l’alumnat de cicles de la família de Sanitat es van encarregar de la preparació física, presa de constants i rehabilitació de l’equip, incloent els 4 pilots, a més d’atenció sanitària bàsica, cura de traumatismes lleus o ferides, suport psicològic en cas d’estrès, etc. Per la seva part, l’alumnat de la família professional de Transport i Manteniment de Vehicles Autopropulsats va assumir l’adequació de la motocicleta al reglament d’una prova de resistència internacional d’aquestes característiques. Així mateix, els estudiants van tenir assignades diferents tasques durant les 24 hores.