PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

18
Desembre
2019

L’Open Think Tank 2019 arriba a l’Estruch el divendres 20 de desembre

La jornada esdevindrà un laboratori d’idees entorn de la creació d’arts i les perfomances en els propers anys

L’Open Think Tank 2019 arriba a l’Estruch el divendres 20 de desembre

El divendres 20 de desembre tindrà lloc a Ca l’Estruch la jornada Open Think Tank 2019, un espai on es pretén reflexionar sobre les arts a la dècada del 2020.

La jornada es dividirà en un taller obert a partir de les 10 h i un programa públic de ponències a partir de les 17 h. En aquestes ponències hi participaran Alexandra Laudo, Oscar Cornago i Judith Vidiella. Laudo, curadora i fundadora i de la plataforma Heroïnes de la Cultura, parlarà del futur de l’art de la performance durant la propera dècada. Cornago, científic del CSIC i especialista en teoria de la literatura i teatre contemporani, tractarà el paper de la performativitat en els propers anys. Per la seva banda, Judith Vidiella, doctora en Belles Arts per la Universitat de Barcelona, centrarà la seva intervenció en les pràctiques performàtiques i feministes com a eina comunitària.

Mostra de les residències de tardor

Més tard, a partir de les 19 h, tindrà lloc la presentació dels treballs de diversos artistes residents a la fàbrica de creació de les arts en viu durant aquesta tardor. El primer a presentar la seva obra serà Fernando Gandasegui amb Resto, un exercici per construir una cadira en què l’acompanyen Marc Vives, Sandra Gómez i Anna Manubens.

El següent torn serà per a Itsaso Iribarren i German de la Riva, que parlaran d’Instrucciones para vivir. L’obra és una indagació i classificació de les instruccions que regulen els comportaments socials mitjançant lleis, costums i codis.

I finalitzarà l’exposició dels residents l’artista sabadellenca Neus Abellán, que mostrarà Nara, un projecte de música ambiental en el qual els instruments mateixos esdevenen protagonistes del concert.

Open Think Tank 2019, perspectives per la performance dels anys vint vol plantejar preguntes a l’entorn de l’art de la performance en aquesta nova dècada, com per exemple com han de ser a partir d’ara els espais de creació d’art. La cita esdevé un laboratori d’idees que funciona alhora com a acte de cloenda de la programació de l’espai de 2019 i compta amb la participació d’artistes reconeguts del panorama nacional.

NauEstruch és l’espai de la fàbrica de creació d’arts en viu l’Estruch orientat a les arts performàtiques i els estudis de la performativitat. En aquest sentit, NauEstruch és un espai de producció i de recerca únic al nostre país.