PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

  Ajuntament de Sabadell

 • Obres per millorar l'accessibilitat al carrer de Sant Joan

 • S'instal·len dos nous passos elevats per a vianants a l'entorn de l'Escola Arraona i davant del CAP dels Merinals

 • Vacances de la Gent Gran 2024-2025

 • Espais cangur de l'Ajuntament de Sabadell

 • S'instal·len dos passos elevats a la Via Alexandra, al barri de Can Rull

 • Es millora la seguretat a l'entorn de les escoles Mas Boadella, Virolet i Servator

 • Noves escales i rampes entre els carrers de Bécquer i Plaute i a la plaça de Ròmul al barri de Can Rull

 • Es substitueixen 19 bancs i s'instal·len 4 cadires a la Via Aurèlia

 • Les obres del Portal Sud transformaran l'entrada a Sabadell

 • SBD Fira PRO: Formació i Treball 2024

 • L'Ajuntament impulsa la rehabilitació energètica dels habitatges municipals

 • Sabies que a Sabadell fa 14 anys que els nous edificis han de reaprofitar l’aigua?

 • Es millora la seguretat a l'entorn de les escoles Can Deu i Sant Julià

 • Novetats al servei de Policia Municipal de Sabadell

 • Renovació del mobiliari urbà de la ciutat

 • Sabadell celebra l'espectacle inaugural de la Capital de la Cultura Catalana 2024

 • Acte d'homenatge a l'atleta sabadellenca Carme Valero

 • Dispositiu Policia Municipal, Mossos d'Esquadra i Policia Nacional

  21
  Novembre
  2023

  La 11a edició del Fòrum d’Emprenedoria “Cafè Aventura” arriba el 23 de novembre, tot premiant les millors empreses i projecte empresarial

  L’activitat s’inclou dins el programa de la Setmana de l’Emprenedoria a Sabadell

  La 11a edició del Fòrum d’Emprenedoria “Cafè Aventura” arriba el 23 de novembre, tot premiant les millors empreses i projecte empresarial

  Amb el títol “Cafè Aventura:  Fòrum d’Emprenedoria a Sabadell”, es presenta aquest esdeveniment, adreçat a impulsar projectes d’empreses i de persones emprenedores, que aquest any celebra l’onzè aniversari. Aquesta proposta s’obre a iniciatives empresarials a punt de néixer o empreses ja constituïdes amb menys de tres anys en funcionament. En concret, està especialment plantejada per donar suport a projectes innovadors amb un alt potencial de creixement i amb base tecnològica. La participació de les empreses i projectes candidats suposa una oportunitat de visibilitat i captació de finançament, a banda dels premis, que també poden donar una empenta important a les candidatures guanyadores.

  Aquesta onzena edició del Cafè Aventura tindrà lloc el 23 de novembre al Centre d’Empreses Industrials de Can Roqueta (avda. de Can Bordoll, 119). L’acte s’iniciarà a les 9 del matí, amb la benvinguda del regidor de Desenvolupament Econòmic, Antonio Rodríguez. A continuació tindrà lloc una ronda de presentacions curtes de les onze start ups i els quatre projectes seleccionats que opten respectivament al premi a la “Millor empresa” i “Millor projecte empresarial”.

  En concret, a categoria de “Millor empresa” va adreçada a empreses amb una trajectòria empresarial igual o inferior a 3 anys en el moment de presentar la sol·licitud i la categoria de “Millor projecte empresarial” és per a persones emprenedores o estudiants amb una idea de negoci innovadora, creativa i amb potencial d’execució.

  S'estableixen dos premis per a les empreses guanyadores. Per la primera classificada en la categoria "Millor empresa", la dotació econòmica és de 4.000 €, a més de l'accés al programa de mentoring i l'entrada a un espai de coworking durant mig any. Per a la segona empresa, la dotació econòmica serà de 2.500 € i també tindrà accés al programa de mentoring.

  D´altra banda, en la categoria de "Millor projecte empresarial", la dotació econòmica que percebrà la primera idea classificada serà de 2.000 €. També disposarà de 10 hores d’assessoria i l'accés a un espai d’incubació.

  Després de les presentacions de les candidatures als premis, tindrà lloc la taula rodona “Startups que traspassen fronteres”, amb la presentació de la cap d’unitat de EISMEA - European Innovation Council and SMEs Executive Agency- a la Unió Europea, Natalia Martínez, i la participació de tres persones empresàries que explicaran les seves experiències d’aprenentatge, relació i venda en mercats internacionals.

  Finalment, l’acte es tancarà a l’entorn de les 12 h amb el lliurament dels premis, tot donant a conèixer els noms de les candidatures guanyadores en cadascuna de les categories.

  Inscripció

  Aquesta activitat organitzada per l’Ajuntament de Sabadell es desenvolupa amb la col·laboració dels ajuntaments de Barberà del Vallès, Castellar del Vallès i Sant Quirze del Vallès i està subvencionada per la Diputació de Barcelona. Per a més informació o inscripció al Cafè Aventura, està disponible el web: https://sabadellempresa.cat/cafe-aventura

  Prop de 350 projectes

  En les anteriors 10 edicions del Cafè Aventura s’ha arribat a 344 projectes inscrits, 146 projectes participants i 660 persones assistents. En total, des de l’inici del Cafè Aventura s’han repartit premis valorats en 83.700 euros. En concret, s’han concedit 51.000 euros en premis en metàl·lic; 11.300 euros com a bonificacions i 21.400 euros en concepte d’assessoraments.

  Categories Empresa, Economia i treball Tags emprenedoria, Fòrum Cafè Aventura